2019-03-02 17:49:56
Φωτογραφία για Την «πόρτα» του Μαξίμου χτυπούν τοπικοί φορείς Βόλου προκειμένου να μην απομακρυνθεί η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών
Την «πόρτα» του Αλ. Τσίπρα θα χτυπήσουν οι εκπρόσωποι δυναμικών κλάδων του Βόλου, ώστε να μην πληγούν ανεπανόρθωτα

Την πόρτα του Μαξίμου... χτυπούν οι τοπικοί φορείς, προκειμένου να αποτρέψουν την απομάκρυνση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από τον Βόλο στον Αυλώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, σε συνάντηση με διευρυμένη σύνθεση, που έγινε χθες στον Βόλο, εκπρόσωποι παραγωγικών κλάδων και φορέων που εκπροσωπούν τις δυνάμεις της τοπικής οικονομίας αποφάσισαν να απευθυνθούν πλέον στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, από τον οποίο και θα ζητήσουν να παρέμβει προσωπικά, ώστε να ακυρωθεί ο επιχειρησιακός σχεδιασμός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που προβλέπει μέχρι τον Ιούνιο «ξήλωμα» της Ταξιαρχίας και μετεγκατάσταση στην Αττική.

Οι εκπρόσωποι των φορέων, που παραβρέθηκαν στη χθεσινή συνάντηση, η οποία όπως τονίζονταν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ήταν η πρώτη, καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες τις επόμενες μέρες, συμφώνησαν να αναλάβουν την πρωτοβουλία να συντάξουν ένα κείμενο, στο οποίο θα επισημαίνεται ότι ενδεχόμενη απομάκρυνση των πεζοναυτών θα ισοδυναμεί με βαρύτατο πλήγμα για την τοπική οικονομία, θα αποτυπώνεται η αγωνία των παραγωγικών δυνάμεων για τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό σε δυναμικούς κλάδους οι οποίοι σε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα και θα αιτηθούν στον πρωθυπουργό να ζητήσει από την πολιτική ηγεσία του υπ
. Εθνικής Άμυνας να επανεξετάσει τον σχεδιασμό της.

Οι έχοντες τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία αναμένεται να ζητήσουν να συνυπογράψουν οι βουλευτές του Νομού, η περιφερειακή αρχή, η δημοτική αρχή Βόλου, καθώς επίσης και όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Βόλου, προκειμένου όπως αναφέρθηκε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ «η παρέμβαση να έχει μεγαλύτερη δυναμική».

(ΠΗΓΗ: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 02/03/2019 - ΒΑΣ. ΚΥΡ. - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ