2019-03-03 18:10:38
Φωτογραφία για Ο Ξηρομερίτης ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΑΜΠΑΚΕΛΗΣ υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη
           Την υποψηφιότητά του ως περιφερειακός σύμβουλος ανακοίνωσε ο Δημοσθένης Ταμπακέλης, με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη. Ο Δημοσθένης Ταμπακέλης, είναι νέος σε ηλικία, με καταγωγή απο την Κομπωτή Ξηρομέρου, είναι αστυνομικός με το βαθμό του Αρχιφύλακα και υπηρετεί στο Αγρίνιο, είναι από τα καλύτερα παιδιά, του Ξηρομέρου, της Βόνιτσας και της ευρύτερης περιοχής, με πλούσια κοινωνική και εθελοντική δράση και συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που προοιωνίζουν μια δυναμική παρουσία του στον στίβο της αυτοδιοίκησης. 

       Ο Δημοσθένης Ταμπακέλης στην δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του, να συμπορευτεί με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη, αναφέρει τα εξής:

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΑΜΠΑΚΕΛΗΣ

Αγαπητοί συντοπίτες,

        Με την παρούσα δήλωση σας ανακοινώνω και επισήμως την υποψηφιότητά μου στις ερχόμενες εκλογές για την θέση περιφερειακού συμβούλου με τον συνδυασμό "Όλα από την αρχή" του Νεκτάριου Φαρμάκη
. Θεωρώ ότι ζούμε σε έναν ευλογημένο απ' το Θεό τόπο, με ένα μοναδικού κάλους φυσικό περιβάλλον.        Η θάλασσα που περικλείει το μεγαλύτερο μέρος του νομού μας, οι λίμνες, τα ποτάμια, ο ορεινός όγκος, το κλίμα και η μορφολογία του εδάφους, αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα για τον τόπο μας τα οποία δεν βρίσκει κανείς εύκολα σε άλλους τόπους. Δυστυχώς αυτά τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα διαχρονικά δεν έχουμε καταφέρει να τα εκμεταλλευτούμε ώστε να παράξουν ευημερία για τους ανθρώπους που κατοικούν στον τόπο μας. 

          Η ευθύνη γι' αυτή την κατάσταση ανήκει σε όλους μας. Είτε με τις πράξεις μας είτε με την απραξία μας έχουμε συμβάλλει στην σημερινή πραγματικότητα. Θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή στον τόπο μας αλλάζοντας όλα όσα μας κρατάνε πίσω. 

         Όλα από την αρχή λοιπόν, απ' τον τρόπο που ψηφίζουμε, τον τρόπο που πολιτευόμαστε, τον τρόπο που ενεργούμε. Σε αυτή την αλλαγή πρέπει να είμαστε όλοι συμμέτοχοι. Για να επιτευχθεί αυτή η αλλαγή χρειάζεται να βάλουμε μπροστά ανθρώπους με όραμα, με γνώσεις, με σχέδιο, με αγάπη για τον τόπο τους, με ανιδιοτέλεια, που να θέλουν αλλά και να μπορούν να την πραγματοποιήσουν. Με μπροστάρη τον Νεκτάριο Φαρμάκη, έναν νέο και άξιο άνθρωπο, έναν άνθρωπο που ζει και εργάζεται στον τόπο μας, έναν άνθρωπο με όραμα και αγάπη για τον τόπο μας, που φέρνει μια νέα αντίληψη για την πολιτική ηθική και την πολιτική πράξη, πάμε να τα αλλάξουμε όλα και να φτιάξουμε τον τόπο μας όπως θα θέλαμε να είναι.

         Σε αυτή την αλλαγή διεκδικώ με την υποψηφιότητά μου από μια θέση μεγαλύτερης ευθύνης να εργαστώ για την επιδιωκόμενη αλλαγή. Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου στην κρίση σας και ζητώ την ψήφο σας εφόσον κρίνετε ότι είμαι άξιος και ικανός να συμβάλλω στην δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για τον τόπο μας. 

Με εκτίμηση

ΤΑΜΠΑΚΕΛΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ταμπακέλης Δημοσθένης

          Ο Δημοσθένης Ταμπακέλης είναι αστυνομικός με το βαθμό του Αρχιφύλακα και υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Αγρινίου.  Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1974 με καταγωγή απ’ την Κομπωτή της επαρχίας Ξηρομέρου και Βονίτσης. Το 1989 αποφοίτησε απ’ το γυμνάσιο Κατούνας. Συνέχισε τις σπουδές του στην Θεσσαλονίκη όπου το 1992 αποφοίτησε  απ’ την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης. Το 1994 ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία.  

      Στην συνέχεια εργάσθηκε ως  τεχνικός  καπνού και υπεύθυνος αγορών   για όλη την νότια Ελλάδα σε μεγάλη πολυεθνική καπνεμπορική εταιρία. Τον Οκτώβριο του 1999 εισήχθη στην Ελληνική Αστυνομία με το θεσμό των Ειδικών Φρουρών και υπηρέτησε για δέκα χρόνια στην Αθήνα στην φρουρά του Αστυνομικού Μεγάρου Αθηνών. Το 2010 επέστρεψε στην γενέτειρά του υπηρετώντας για τρία χρόνια στην νεοσύστατη τότε ομάδα Δίας και στην συνέχεια μέχρι και σήμερα στο Α.Τ Αγρινίου. 

         Το 2010 εισήχθη στην Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2016 με επιτυχία,  αριστεύοντας σε αρκετές θεματικές ενότητες όπως αυτή της «Οικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής» (Μικροοικονομική ανάλυση και πολιτική,  Μακροοικονομική ανάλυση και πολιτική και  Δημόσια οικονομικά). 

      Είναι παντρεμένος απ’ το 2004 με την Ουρανία Καραΐσκου, επίσης Οικονομολόγο.  Έχουν δυο παιδιά, την Βιργινία και την Άρτεμις, δώδεκα και δέκα ετών.

          Το κοινωνικό του αποτύπωμα είναι έντονο σε όλη την πορεία του καθώς ήταν και είναι πάντα ενεργός στα κοινωνικά δρώμενα της περιοχής του, άλλες φορές ως δημιουργός και άλλες ως συμμέτοχος. Είναι μέλος του Δ.Σ της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Είναι δάσκαλος παραδοσιακών χορών στο χορευτικό της αστυνομίας στο Αγρίνιο.  Είναι μέλος της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου. Είναι μέλος της Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου και μέλος του τμήματος εκδηλώσεων του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ. Μέλος του Ερυθρού Σταυρού και της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου. Έχει υπάρξει μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Ειδικών φρουρών Αττικής απ’ το 2006 έως το 2010 που μετατέθηκε στο Αγρίνιο.

        Στο ενεργητικό του καταγράφονται πλήθος δράσεων και εκδηλώσεων κοινωνικού, πολιτιστικού, αθλητικού, και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος. Κυριότερες από αυτές είναι:

•-Το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ  που γίνεται κάθε χρόνο τις μέρες  των Χριστουγέννων με την συμμετοχή πολλών  φορέων και επαγγελματιών της περιοχής του Αγρινίου. Μέσω αυτής της δράσης συνολικά όλα τα χρόνια που πραγματοποιείται, έχουν ωφεληθεί πολλοί συνάνθρωποί μας. Περισσότερα από 30.000 ευρώ σε τρόφιμα  και σε χρήματα  έχουν αποδοθεί στα συσσίτια της εκκλησίας, στο κοινωνικό παντοπωλείο, στο Χαμόγελο του Παιδιού, στην ΕΛΕΠΑΠ, αλλά και σε οικογένειες που αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες κυρίως για θέματα υγείας.

•-Η διοργάνωση του Λαϊκού Αγώνα δρόμου «Άγιος Αρτέμιος» που  έχει γίνει θεσμός για την πόλη του Αγρινίου. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί μια γιορτή του αθλητισμού με μεγάλη συμμετοχή, η οποία φέρνει την κοινωνία και ιδίως τα νέα παιδιά κοντά στην αστυνομία.

•-Η πραγματοποίηση εκδηλώσεων για την παραβατικότητα, για την προστασία των νέων απ’ το Ηλεκτρονικό έγκλημα κ.α.

Εμείς από το μπλογκ ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στον αγώνα του!
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ