2019-03-03 21:59:40
Φωτογραφία για Η Πασιέντζα κατέλαβε την πρώτη θέση στα παιχνίδια της εβδομάδας του App Store
Η εβδομαδιαία έκδοση της Apple αναφέρει τα κορυφαία 5 παιχνίδια στο App Store μόνο για εσάς. Αυτή την εβδομάδα, η συλλογή της Microsoft με το Solitaire Collection κατέλαβε την πρώτη θέση.  

Ναι, ναι αυτή η μικρή και απλή εφαρμογη που όλοι θυμόμαστε από τις ημέρες των Windows XP έχει γίνει πλέον νούμερο ένα στα gadget της Apple. Φαίνεται ότι η γενιά που καθόταν πίσω από τον υπολογιστή στη δεκαετία του '90, αποφάσισε να ταρακουνήσει τις παλιές μέρες και να απλώσει τις κάρτες της τράπουλας και στο iPhone ή το iPad.

Για 25 χρόνια, η συλλογή Solitaire της Microsoft ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια. Προς το παρόν υπάρχουν 5 διαφορετικοί τρόποι λειτουργίας στο παιχνίδι - Klondike, Spider, Freecell, Tripeaks και Pyramid. Επίσης στο παιχνίδι υπάρχουν καθημερινές εργασίες, εκτελώντας τις οποίες μπορείτε να κερδίσετε ειδικά εμβλήματα και ανταμοιβές.

Χάρη στην υποστήριξη του Xbox Live, μπορείτε να παίξετε ενάντια σε φίλους ή μέλη της οικογένειας. Κουρασμένος από το παιχνίδι στο iPhone; Μπορείτε να πάρετε ένα iPad ή ακόμα και μια συσκευή των Windows και να συνεχίσετε να παίζετε χωρίς προβλήματα από τον τόπο όπου ολοκληρώσατε το παιχνίδι την προηγούμενη φορά.

Μια πληρωμένη συνδρομή για $ 9.99 δολάρια ετησίως θα παρέχει πρόσθετα χαρακτηριστικά:

αφαιρεί τη διαφήμιση.

θα σας επιτρέψει να λάβετε περισσότερα νομίσματα παιχνιδιών.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ