2019-03-04 13:49:19
Φωτογραφία για Κινητοποίηση και συναντήσεις για το Σύλλογο ΑΞ.Ι.Α! Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019, το ΔΣ θα συναντήσει τον Κ. Μητσοτάκη
4 Μαρτίου, συνάντηση με κ. Αχτσιόγλου και κ. Πετρόπουλο13 Μαρτίου, συνάντηση με πρόεδρο ΝΔ κ. Μητσοτάκη… Μαρτίου, συνάντηση(?) με πρωθυπουργό κ. Τσίπρα

Πέραν των καθημερινών συγκεντρώσεων στο Υπουργείο Εργασίας, την Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου, τα μέλη του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α, πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή. Εκεί παρέμειναν αρκετές ώρες στην πύλη οχημάτων αυτής, μην επιτρέποντας σε κανένα όχημα να εισέλθει ή να εξέλθει. Απέκλεισαν μάλιστα και τις δύο κατευθύνσεις της Βασιλίσσης Σοφίας, για μικρό χρονικό διάστημα σεβόμενοι τους κατοίκους της Αθήνας. Νωρίς το απόγευμα μετέβησαν στο Μαξίμου όπου ζήτησαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα.

Την επομένη 28 Φεβρουαρίου 2019, τα μέλη του Συλλόγου …τσίκνισαν με …μπισκότα έξω από το Υπουργείο Εργασίας και λίγο πριν το μεσημέρι επισκέφθηκαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου είχαν συνάντηση με τον Γραμματέα της Κ.Ε. κ. Σκουρλέτη, ο οποίος εξέφρασε τη θέση του κόμματος ότι πρέπει να βρεθεί λύση επί του θέματος των Συντάξεων Χηρείας και ότι θα μεταφέρει το αίτημα συνάντησης με τον κ. Τσίπρα.


Τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00, θα λάβει χώρα και νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας. Το ΔΣ του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α θα συναντηθεί στις 11:00 με την Υπουργό κ. Αχτσιόγλου και τον Υφυπουργό κ. Πετρόπουλο, όπου πρόκειται να ενημερωθεί για συγκεκριμένες προθέσεις νομοθετικής ρύθμισης της κυβέρνησης επί του θέματος.

Γράφει ο Απόστολος Παπαπαρίσης

Ακολουθούν τα e-mail από Μαξίμου, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

πηγή: aksia124387.blogspot.com
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ