2019-03-05 14:20:11
Φωτογραφία για Ανατροπή με την εκπομπή του OPEN τα Σαββατοκύριακα-Τα νέα ονόματα που συζητούν...
Όπως σας γράψαμε πρώτοι, τα ''Παιδιά από σπίτι '' φεύγουν και ήδη στήνεται η νέα εκπομπή.

Ωστόσο, μια σειρά από ανατροπές την κάνουν να πηγαίνει πίσω. Η Νικολέττα Ράλλη, λοιπόν, που ήταν η παρουσιάστρια στο πλευρό του Κωστόπουλου είπε στο πάρα πέντε ''όχι''.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο tinasmess.gr ,η Νικολέττα Ράλλη συζητά εδώ και καιρό με το κανάλι της Παιανίας, αλλά ωστόσο δεν φαίνεται να αγχώνεται διότι έχει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 που λήγει τον Ιούνιο. Αμέσως μετά ήρθε το ''όχι'' της Σάσας Σταμάτη, η οποία είχε πει “όχι” και για μια άλλη γυναικεία εκπομπή που σκέφτονταν να κάνουν στο κανάλι.

Ωστόσο, οι διορίες στενεύουν πολύ κι αυτό γιατί ήδη ανακοινώθηκε ότι τα “Παιδιά από σπίτι” ολοκληρώθηκαν . Θα είναι το νέο πρόγραμμα έτοιμο να βγει στον αέρα την ερχόμενη Παρασκευή; Η απάντηση είναι και πάλι “όχι”, και όπως όλα δείχνουν πάει για τις 16 Μαρτίου.

Τώρα όσον αφορά τα ονόματα που ακούγονται για τη θέση της παρουσίασης είναι δυο και μάλιστα ανήκουν στο δυναμικό του καναλιού, μιας και τα χαστούκια απ΄έξω ήταν πολλά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, η μια γυναίκα που συζητάει είναι η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία ,ωστόσο, συζητάει παράλληλα και για κάτι άλλο μέσα στο κανάλι, και η δεύτερη είναι η Μαντώ Γαστεράτου για την οποία το καλοκαίρι έγινε πολύς μεγάλος ντόρος, αλλά ,ωστόσο, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί… στον ντόρο της.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ