2019-03-06 11:36:07
Φωτογραφία για Γιατί πρέπει να μας ανησυχεί η επίθεση ανηλίκων στο ΑΤ Βύρωνα
Ανησυχητικό επεισόδιο ήταν το χθεσινό όπου ανήλικοι 16άριδες, επιτέθηκαν με…νεράτζια,  κατά του Α.Τ Βύρωνα, φωνάζοντας συνθήματα και στη συνέχεια προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά η

άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών απέφερε 5 συλλήψεις εξ αυτών.

Οι συλληφθέντες είναι ένας Έλληνας και τέσσερις αλβανικής καταγωγής - τέσσερις δεκαεξάχρονοι και ένας δεκαπεντάχρονος. 

Η επίθεση που πραγματοποίησαν οι ανήλικοι,  έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των επιθέσεων με στόχο αστυνομικούς και αστυνομικά τμήματα και το κλίμα της ατιμωρησίας. Αυτό το κλίμα ενθάρρυνε τους δεκαεξάρηδες που «επέδραμαν» το απόγευμα στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα και είναι αρκετά ανησυχητικό,  αφού χλευάζεται η αστυνομία ακόμη και από ανηλίκους,  οι οποίοι αύριο θα είναι ακαδημαϊκοί πολίτες και θα γίνουν οικογενειάρχες και θα πρέπει να διδάξουν στα παιδιά τους το σεβασμό στις αρχές του κράτους.

Ο μη σεβασμός στους αστυνομικούς καλλιεργήθηκε από την παρούσα κυβέρνηση και οι επιθέσεις εναντίον τους υιοθετήθηκαν ως… ακτιβιστικές ενέργειες.

Επικίνδυνο φαινόμενο που σύντομα η κοινωνία μας, εντελώς απροστάτευτη αφού οι φοβισμένοι και αισθανόμενοι ότι χλευάζονται αστυνομικοί δεν θα ενεργούν, θα κληθεί να πληρώσει το «μάρμαρο».

securnews.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ