2019-03-07 00:14:17
Φωτογραφία για Με Βορίδη η κοπή πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου της Νέας Δημοκρατίας (φωτο)
       Η κοπή πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κέντρο του Αγίου Κωνσταντίνου.

        Κεντρικός ομιλητής της κομματικής εκδήλωσης, η οποία λαμβάνει χώρα με την παρουσία πολλών στελεχών και μελών της ΝΔ, είναι ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Αττικής, Μάκης Βορίδης......         

  Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωση, ο Μάκης Βορίδης ανέφερε:

«Σε όλη την Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία έρχεται σε επαφή μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις με τα κομματικά της στελέχη γιατί ούτως ή άλλως μπαίνουμε σε μία εκλογική διαδικασία. 26 Μαΐου έχουμε Ευρωεκλογές που είναι πάρα πολύ σημαντικές για την Ελλάδα, με την έννοια ότι θα επιλέξουμε τους αντιπροσώπους μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα αποτυπωθούν οι καινούργιοι συσχετισμοί για την κατεύθυνση που θα πάρει η ευρωπαϊκή πολιτική.

Η ευρωπαϊκή πολιτική μας επηρεάζει άμεσα με πολλούς τρόπους. Η Νέα Δημοκρατία ελπίζει και εύχεται το συντομότερο να γίνουν βουλευτικές εκλογές, προκειμένου να δοθεί μία απάντηση από τον ελληνικό λαό στον τρόπο με τον οποίοι κυβερνήθηκε η χώρα από την αριστερά τα τελευταία χρόνια.


Ελπίζουμε να συμβούν οι εκλογές αυτό το γρηγορότερο. Εμείς σε κάθε περίπτωση είμαστε έτοιμοι. Στο πλαίσιο αυτό ερχόμαστε σε επαφή με τους πολίτες, με τους φίλους και τα μέλη μας. Μιλάμε για το πρόγραμμά μας και τις πολιτικές μας θέσεις και ετοιμαζόμαστε για την εκλογική αναμέτρηση. Αυτό κάνουμε και στο Αγρίνιο.

Το πολιτικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζεται στους πολίτες και γίνεται κομμάτι μίας ευρύτερης πολιτικής διεργασίας στην οποία διαμορφώνονται ευρύτατες πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες με στόχο να ηττηθεί στρατηγικά ο ΣΥΡΙΖΑ, να του απονεμηθούν τα επιτίμια για αυτή τη θλιβερή περίοδο διακυβερνήσεως και να δοθεί καθαρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλάβει με μία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να ανασυγκροτήσει και να ανασυντάξει τον τόπο».

Για τις περιφερειακές εκλογές:

«Εκτός από τις Ευρωεκλογές έχουμε και εκλογές για τον δεύτερο βαθμό της αυτοδιοίκησης. Οι περιφερειακές εκλογές έχουν πολιτικά χαρακτηριστικά και δίνουν πολιτικό μήνυμα. Θα κοιτάξουμε εκείνο το βράδυ τον χάρτη των περιφερειών και θα δούμε ποιος έχει κερδίσει. Είναι πολύ σημαντικό να υποστηριχθούν οι υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικά για την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα να υποστηριχτεί η υποψηφιότητας του κ. Φαρμάκη που είναι μία λαμπρή υποψηφιότητα. Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, ένα καθαρό πρόσωπο με αυτοδιοικητική εμπειρία, με σημαντικές επαγγελματικές και επιστημονικές περγαμηνές, αλλά και ταυτόχρονα ένας άνθρωπος που έχει αναφορές στην κοινωνία.

Αυτό είναι σημαντικό όχι μόνο για την εξαγωγή πολιτικών μηνυμάτων, αλλά και γιατί οι περιφέρειες παίζουν κεντρικό ρόλο στην αναπτυξιακή πολιτική του τόπου. Άρα είναι σημαντικό οι αυριανοί περιφερειάρχες να έχουν και να μοιράζονται την ίδια αντίληψη και αναπτυξιακό όραμα με τον αυριανό πρωθυπουργό. Γι’ αυτό λέω ότι είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες να στηρίξουν τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του δεύτερου βαθμού».

Πηγή: https://www.agriniopress.gr/

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ....
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ