2019-03-07 02:23:46
Φωτογραφία για Πιλότος της Air Canada παρήγγειλε πίτσες για τους επιβάτες λόγω... καθυστέρησης στην πτήση
Οι επιβάτες είχαν κολλήσει στον χιονισμένο διάδρομο και ο πιλότος αποφάσισε να τους

φτιάξει τη διάθεση – Οι διανομείς του εστιατορίου γελούσαν όλο το βράδυ με την ασυνήθιστη παραγγελία

Ρόλο... σούπερ ήρωα αποφάσισε να παίξει ένας πιλότος της Air Canada, που κατάφερε να μετατρέψει μια δυσάρεστη πτήση με ταλαιπωρία σε μια υπέροχη περιπέτεια.

Ο λόγος για έναν πιλότο της Air Canada, που εκτελούσε το δρομολόγιο Τορόντο – Χάλιφαξ την περασμένη Δευτέρα, 4 Μαρτίου. Ωστόσο, λόγω των δυσμενών συνθηκών, το αεροσκάφος αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία και να προσγειωθεί στην πόλη Φρέντρικτον, στο Νιου Μπράνσγουικ.

Η πτήση ήταν γεμάτη από επιβάτες, ενώ το αεροσκάφος ήταν κολλημένο στον χιονισμένο διάδρομο. Τότε, ο πιλότος έκανε την κίνηση ματ, που δεν ήταν άλλη από το να παραγγείλει 23 πίτσες, με τόπο παράδοσης την είσοδο του αεροπλάνου.

Το εστιατόριο Minglers Restaurant and Pub στο Oromocto έλαβε την παραγγελία, με τον διευθυντή να συμφωνεί να παραδώσει τις πίτσες σε περίπου 90 λεπτά. Μάλιστα, άτομα από το εστιατόριο ανέφεραν ότι τόσο το προσωπικό, όσο και οι διανομείς γελούσαν όλο το βράδυ με την ασυνήθιστη παραγγελία.


Μάλιστα, δύο άτομα από το πλήρωμα του αεροπλάνου διένειμαν την πίτσα στους επ

Η κίνηση του πιλότου προφανώς και ικανοποίησε τους επιβάτες, που τον επαίνεσαν τόσο για την πρωτοβουλία, όσο και για το γεγονός ότι τους κρατούσε ενήμερους καθ' όλη τη διάρκεια της καθυστέρησης.

Ο πιλότος φαίνεται ότι ήταν ιδιαίτερα ευγενικός καθώς την επομένη, τηλεφώνησε στο εστιατόριο για να τους ευχαριστήσει για τη βοήθειά τους.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ