2019-03-07 13:06:50
Φωτογραφία για Ένα τροχαίο αποκάλυψε σπείρα που έκλεβε οχήματα
Πλήθος κλοπές αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, αλλά και παράνομη

οπλοκατοχή, αποκαλύφθηκε εξ αιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος που είχε γίνει την προηγούμενη Κυριακή κοντά στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ, αλλά ο υπαίτιος οδηγός είχε τραπεί σε φυγή.

Η συντονισμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό του στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Β΄ τμήματος, της Ασφαλείας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Τροχαίας, οδήγησε σε έρευνες στα σπίτια και τους αποθηκευτικούς χώρους ενός 56χρονου και του 33χρονου γιου του στην περιοχή του Τεμένους του Δήμου Ηρακλείου, όπου βρέθηκαν τέσσερα κλεμμένα Ι.Χ. φορτηγά, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, οκτώ κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας και δυο σασί από Ι.Χ. φορτηγά που όλα είχαν κλαπεί από το 2015 ως το 2018! Ακόμη, βρέθηκαν ένα κλειδί αυτοκινήτου και πλήθος πασπαρτού και κλειδιά αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και σπιτιών.

Στους ίδιους χώρους, κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο με αμπούλα αέρα, ένα κυνηγετικό όπλο, μια πολεμική ξιφολόγχη, σπρέι πιπεριού και παραλυτικού αερίου, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές. Πατέρας και γιος είχαν ως συνεργούς άλλους δύο άνδρες ηλικίας 87 και 41 χρόνων. Σε βάρος των τεσσάρων εμπλεκόμενων, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων. Η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων υποθέσεων.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ