2019-03-07 15:05:17
Φωτογραφία για Αντώνης Καρυστινός: ''Xαίρομαι που έχουμε καταφέρει να παρακολουθεί ο κόσμος ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ''
Ο Αντώνης Καρυστινός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά, ''Η Επιστροφή'', μιλά

στο ένθετο του Ελεύθερου Τύπου, Tv kous-kous, για το καλογραμμένο σενάριο και την επιτυχία, ενώ αναφέρεται και στη ζημιά που έκανε το 1ο Survivor.

Περίμενες την επιτυχία της σειράς και τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, όταν πήρες για πρώτη φορά στα χέρια σου το σενάριο;

«Όσον αφορά τα νούμερα, δεν ωφελεί έναν ηθοποιό το να τα εντάσσει στη συζήτηση που κάνει. Το μόνο που καταφέρνει είναι να αγχώνεται και να αποπροσανατολίζεται. Τα νούμερα αφορούν τα κανάλια και τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτά. Χαίρομαι, ωστόσο, που έχουμε καταφέρει να μας παρακολουθεί ο κόσμος. Όπως και στο θέατρο, έτσι και στην τηλεόραση, παίζεις για να σε βλέπει ο κόσμος. Όταν πήρα το σενάριο, είδα ότι πρόκειται για ένα καθημερινό σίριαλ αλλά με πολλά ''αλλά''! Θέλω να πω ότι είναι κάποια σενάρια καλογραμμένα, με γερό κορμό ,και διαφορετικά από αυτά που έχουμε μάθει. Κάποτε το καθημερινό σίριαλ έπρεπε να εμπεριέχει love stories, χωρισμούς. Η δική μας σειρά έχει μυστήριο, αστυνομικό περιεχόμενο. Γοητεύτηκα από την πρώτη στιγμή από το σενάριο και, φυσικά, τον ρόλο μου. Από την αρχή κατάλαβα ότι το πράγμα θα πάει, λοιπόν, καλά...».


Ακόμη,μιλά για τον 1ο τυφώνα Survivor, που τότε εκτόπισε όλα τα προγράμματα «Κάθε χρονιά πρέπει να σκέφτεσαι αν ο κόσμος θα δει ριάλιτι... Εγώ, άλλωστε, είχα ζήσει και την περίπτωση του ''Αστέρα Ραχούλας'', στον Αlpha, όπου και πρωταγωνιστούσα. Εμείς κάναμε μια εκπληκτική δουλειά και ξαφνικά εμφανίστηκε το ''Survivor'', ένα ριάλιτι που έκανε 60%. Μας εκτόπισε τελείως».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ