2019-03-07 17:24:30
Φωτογραφία για Τί συζήτησε η Ένωση Καβάλας με τον Γενικό
Νυχτερινά, ρεπό και Σχέδιο ΠΕΡΣΕΑΣ μεταξύ των ζητημάτων που συζητήθηκαν

Πραγματοποιήθηκε χθες 05-02-2019 συνάντηση της Ένωσης μας με το Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Αν .Μακεδονίας & Θράκης Υποστράτηγο κ. ΜΕΝΕΞΙΔΗ Νικόλαο. Αφορμή για τη συνάντηση αυτή, αποτέλεσε η εκ νέου διαταγή της Γενικής για πλήρη στελέχωση του σημείου ελέγχου (ΣΤΕΚ) στο 141ο της παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας, όπως ίσχυε κατά το παρελθόν, με έξι (6) συναδέλφους ανά βάρδια και συνολικά τριάντα (30) άτομα την μέρα.

Στον κ. Γενικό τέθηκαν υπόψη οι τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει το σύνολο του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, με διπλά νυχτερινά, οφειλόμενα ρεπό, εβδομαδιαία υπερεργασία, μη έκδοση εβδομαδιαίας υπηρεσίας και του ζητήθηκε άμεσα να ανακληθεί η σχετική διαταγή για το 141ο .

Επιπλέον, του τέθηκαν υπόψη τα σχετικά προβλήματα που έχουν ανακύψει με το σχέδιο «ΠΕΡΣΕΑΣ», ιδιαίτερα αυτά που έχουν να κάνουν με την επάνδρωση του δεύτερου περιπολικού του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας.


Ενημερώθηκε επίσης, για το γεγονός χρησιμοποίησης της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ¨δια πάσαν νόσον¨, αλλά και για την τεράστια έλλειψη οχημάτων.

Αν και ακούγεται τετριμμένο, η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα και ο κ. Γενικός μας δήλωσε ότι θα δώσει άμεση λύση για το 141ο, γεγονός που έγινε μάλιστα πριν την άφιξη μας στην Καβάλα, ενώ για το σχέδιο «ΠΕΡΣΕΑΣ» επίκειται διαταγή του Αρχηγείου, προκειμένου όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να αναδείξουν με προτάσεις τους τυχόν διορθωτικές ενέργειες που απαιτούνται για τη βελτίωση του. Για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ, όπως και για αυτή της Ο.Π.Κ.Ε. μας δήλωσε ότι αποτελούν την αιχμή του δόρατος της Ελληνικής Αστυνομίας σε κάθε Διεύθυνση και οφείλει αυτή να τις αξιοποιεί για τον σκοπό και μόνο της δημιουργίας τους και δεσμεύτηκε όπως αναδείξει το θέμα στις συγκεντρώσεις των διευθυντών το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Τέλος, για το πρόβλημα με την έλλειψη οχημάτων μας έκανε γνωστό ότι θα καταβληθεί ενόψει έναρξης της τουριστικής περιόδου να βρεθούν, έστω για αυτή την περίοδο οχήματα, με ορίζοντα το φθινόπωρο όπου μέσω του προγράμματος ΕΠΣΑ αναμένονται στη Διεύθυνση μας δέκα (10) νέα αυτοκίνητα.

Ως Ένωση συνεχίζουμε την προσπάθεια, είμαστε έτοιμοι με προτάσεις να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα του σχεδίου «ΠΕΡΣΕΑΣ» και να βρεθούμε άμεσα όπου απαιτείται για να διορθωθούν αδικίες όπως αυτή που πήγε να δημιουργηθεί εκ νέου στο 141ο .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΜΒΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΘΕΟΤΟΚΗΣ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ