2019-03-07 21:08:46
Φωτογραφία για ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ: Σε καρναβαλίστικους ρυθμούς συντονίζεται η πόλη μας!
Ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος πιστός στο θεσμό του καρναβαλιού, υπόσχεται να προσφέρει φέτος ένα ξέφρενο αποκριάτικο γλέντι για μικρούς και μεγάλους!!

Οι πολύτιμοι σύμμαχοί μας, οι σύλλογοι της πόλης μας και όλα τα σχολεία, δίπλα μας για ακόμη μια φορά, έχουν ήδη αρχίσει το σχεδιασμό για την παρέλαση και τη συνοδεία των αρμάτων!!

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με ένα μεγάλο πάρτυ το απόγευμα του Σαββάτου 9 Μαρτίου στην πλατεία Ξενοφώντος στα Σπάτα με ζογκλέρ, εργαστήριο μάσκας, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις με ανιμάτερ!!!

Το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαρτίου, τη σκυτάλη παίρνει η Αρτέμιδα με συναυλία των Vegas!!! Το καρναβάλι θα είναι μοναδικό, γεμάτο χρώματα, χαμόγελα, δυνατή μουσική και χορό, λάμψη, φλόγες και πολλές εκπλήξεις!!

Την Καθαρά Δευτέρα θα πετάξουμε όλοι μαζί χαρταετό και θα διασκεδάσουμε στο γηπεδάκι της Βραυρώνας με σαρακοστιανά εδέσματα και μουσική με τη συνεργασία των συλλόγων της πόλης μας!

Σας περιμένουμε όλους να αποδείξουμε πως με κέφι, θετική σκέψη, εθελοντισμό και συνεργασία μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη ό,τι μας απασχολεί, να διασκεδάσουμε μαζί, να χαρούμε, αλλά και να προσφέρουμε χαρά στους γύρω μας.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ