2019-03-09 14:20:12
Φωτογραφία για Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης:''Στα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο άνθρωποι του SURVIVOR με αναγνώρισαν και...''
Ο Μάριος - Πρίαμος Ιωαννίδης, που έγινε γνωστός από το SURVIVOR 1 ,ανέλαβε φέτος τη δική

του εκπομπή στο Open, το ''Passenger''. Ο ίδιος μιλά στο TV Ethnos για τις εμπειρίες που έζησε, για τους επόμενους προορισμούς της επομπής αλλά και γενικότερα για το κόστος ενός ταξιδιού.

Ποια εμπειρία τον έκανε να φοβηθεί;

«Έζησα αρκετές δυνατές εμπειρίες, αλλά θα σας διηγηθώ μία που έχει μείνει καρφωμένη στο μυαλό μου. Είδα από πολύ κοντά φίδια-κόμπρες και δεν πίστευα στα μάτια και στα αφτιά μου το πόσο δυνατό ήχο μπορούν να βγάλουν όταν θυμώσουν. Ήταν κάτι που με εντυπωσίασε και παράλληλα με φόβισε πάρα πολύ».

Στα μέρη που πήγες συνάντησες Έλληνες;  

«Σχεδόν σε όλους τους προορισμούς που πήγα συνάντησα Έλληνες. Θα τους δείτε και στις εκπομπές. Έλληνες ναυτικούς συνήθως, που έρχονταν να μας χαιρετήσουν. Εκτός από Έλληνες με συγκίνησαν και αρκετοί από τους ντόπιους στον Άγιο Δομίνικο, οι οποίοι δούλευαν στην παραγωγή του ''Survivor'', με αναγνώρισαν, ήρθαν κοντά μου, με αγκάλιασαν».


Ποιοι είναι οι επόμενοι προορισμοί της εκπομπής σου;  

«Σχεδιάζουμε να επισκεφτούμε τη Βραζιλία, την Αργεντινή, το Μαρόκο, το Περού, τη Νότιο Αφρική και την Αίγυπτο».

Οι περισσότεροι νέα θέλουν να ταξιδέψουν, αλλά δεν έχουν λεφτά. Εσύ πιστεύεις ότι χρειάζονται πολλά για ένα ταξίδι;  

«Νομίζω ότι δεν είναι μόνο οι νέοι που θέλουν να ταξιδέψουν, αλλά όλος ο κόσμος έχει την ανάγκη του να ταξιδεύει, να γνωρίζει καινούργιους προορισμούς, καινούργια πράγματα. Είμαι επίσης και της άποψης ότι ένα ταξίδι δεν πρέπει, ντε και καλά, να 'ναι μακριά. Και εντός της χώρας σου μπορείς να ταξιδέψεις και να περάσεις καλά, αλλά και στην Ευρώπη επίσης. Η αλήθεια είναι ότι για τους μακρινούς προορισμούς χρειάζονται περισσότερα χρήματα κυρίως για τα αεροπορικά εισιτήρια που ναι μεν το κόστος μετάβασης είναι υψηλό, ωστόσο, υπάρχουν μέρη όπου η ζωή θα διαπιστώσεις ότι είναι πολύ φθηνή».

Το Survivor, σου λείπει;  

«Το Survivor είναι και θα παραμείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή μου. Μου λείπουν αρκετά τα παιχνίδια. Και μέχρι πριν λίγο μου έλειπε η ένταση και το πάθος που είχε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όμως μέσα από τη νέα μου αυτή εκπομπή βρήκα και την ένταση και το πάθος, στοιχεία με τα οποία έχω μάθει να ζω».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ