2019-03-09 19:15:25
Φωτογραφία για Χαρακόπουλος: Με ΝΔ αποκατάσταση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες!
Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος παραβρέθηκε στην εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας για τους πεσόντες

αστυνομικούς εν ώρα καθήκοντος. Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο αστυνομικός κ. Στέφανος Μικερτζής που τραυματίστηκε σοβαρά στα γεγονότα της 6ης Δεκεμβρίου 2008 και της 6ης Δεκεμβρίου 2009, και σώθηκε εκ θαύματος. Μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος στο μνημείο πεσόντων αστυνομικών στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, ο κ. Χαρακόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε τους αστυνομικούς που έπεσαν κατά την τέλεση των καθηκόντων τους, αλλά και όλους τους αστυνομικούς που με αυταπάρνηση και, συχνά, με αυτοθυσία υπηρετούν το ύψιστο αγαθό της ασφάλειας. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια βιώνουμε μια πρωτοφανή έξαρση της ανομίας και της εγκληματικότητας, που όμοιά της δεν έχει ξαναζήσει ο τόπος μας σε ειρηνικές περιόδους
. Βασική αιτία των φαινόμενων αυτών, που πληγώνουν κάθε πολίτη, είναι οι πολιτικές επιλογές μιας κυβέρνησης που επιμένει να “χαϊδεύει” παραβατικές συμπεριφορές, λόγω ιδεοληπτικών αγκυλώσεων και διαχειριστικής ανικανότητας. Ως συνέπεια, τα όργανα της τάξης, τα οποία επανειλημμένως έχουν αποδείξει την επαγγελματική τους επάρκεια, μένουν με δεμένα τα χέρια, χωρίς να μπορέσουν να επιτελέσουν το έργο τους. Αντιθέτως, οι ίδιοι οι αστυνομικοί καθίστανται στόχοι διαφόρων περιθωριακών κύκλων, οι οποίοι με καταδρομικές δολοφονικές επιθέσεις καταρρακώνουν το κύρος της ΕΛΑΣ.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση είναι πλέον προφανές ότι καμμιά αλλαγή προς το θετικότερο δεν μπορεί να υπάρξει. Μόνον με την αποχώρησή του από την εξουσία μπορεί να ξεκινήσει η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες».
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ