2019-03-12 17:19:54
Φωτογραφία για Κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Tim Cook
Ο συγγραφέας του βιβλίου "Johnny Ive ο ο θρυλικός σχεδιαστής της Apple" ο Linder Cani δημιούργησε τώρα ένα νέο βιβλίο για το CEO της εταιρείας με την βιογραφία του Tim Cook.  

Ο Linder Cani επιστρέφει με μια άλλη απίστευτη βιογραφία του επικεφαλής της Apple που ονομάζεται "Tim Cook: Η μεγαλοφυία που έφερε την Apple σε ένα νέο επίπεδο". Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου.

"Ο θάνατος του Steve Jobs άφησε ένα κενό σε μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες όλων των εποχών. Ο Jobs δεν ήταν μόνο ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Apple, ήταν η ζωντανή ενσάρκωση του παγκόσμιου megabrend. Ήταν δύσκολο να φανταστούμε ότι κάποιος θα μπορούσε να πάρει τη θέση του, και ακόμη περισσότερο, ο Tim Cook που ήταν ένας πολύ ήσυχος ηγέτης, τον οποίο πολλοί εργαζόμενοι πίστευαν ότι ήταν "επιχειρησιακό drone" της Apple, δήλωσε ο Cani.

"Μιλώντας με τους υπαλλήλους της Apple, ο συγγραφέας Cani κατάφερε να δημιουργήσει μια εμπνευσμένη ιστορία για το πώς ένα άτομο που προσπάθησε να αντικαταστήσει τον αναντικατάστατο ηγέτη της εταιρείας τα κατάφερε. Ωστόσο, χάρη στις έντονες ηγετικές του ικανότητες, την εφευρετικότητα και τη δέσμευσή του στις αξίες του, πέτυχε κάτι περισσότερο από ό, τι μπορούσε να φανταστεί κανείς », λένε οι δημοσιογράφοι του 9to5Mac.


Το βιβλίο περιγράφει επίσης τις λεπτομέρειες της αντιπαράθεσης της Apple με το FBI λόγω του ξεκλειδώματος του iPhone, το οποίο ανήκε στο δολοφόνο από το San Bernardino, και την θέση - κόντρα, του Tim Cook σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Επιπλέον, ο συγγραφέας μίλησε για τις αξίες του Cook, την επιρροή άλλων εταιρειών στις μεθόδους της ηγεσίας του, χάρη στην οποία η Apple έγινε η πρώτη εταιρία με κεφαλαιοποίηση τρισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Μια προ-παραγγελία για το βιβλίο "Tim Cook: Η ιδιοφυΐα που έφερε Apple στο νέο επίπεδο" μπορείτε να κάνετε στο Amazon ή στο Apple Books (με αλλαγή της περιοχής στις ΗΠΑ) για $ 13.99.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ