2019-03-12 18:20:36
Φωτογραφία για Βαγγέλης Χαρισόπουλος: Τι αποκάλυψε για το κόψιμο του Survivor Πανόραμα;
Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος και αναφέρθηκε στο κόψιμο της εκπομπής Survivor Πανόραμα, που έριξε αυλαία την περασμένη εβδομάδα.

Ο δημοσιογράφος, που βρέθηκε στο πλευρό της Μπάγιας Αντωνοπούλου, αποκάλυψε ότι είχαν ενημερωθεί από το κανάλι για το ενδεχόμενο να σταματήσει η εκπομπή και μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια:

«Ήταν από την αρχή δύσκολο το εγχείρημα. Είχα μια υποψία ότι θα τελειώσει νωρίτερα, ήξερα που πήγαινα. Μας το είχα ανακοινώσει στην αρχή της εβδομάδα, μας είχαν πει ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να κοπεί, δεν μας είχαν πει ότι είναι οριστικό. Μας είχαν προετοιμάσει. Τι έφταιξε; Μπορεί και τίποτα. Το Survivor Πανόραμα ήταν μια εκπομπή που ασχολείται με το Survivor, και όταν δεν πάει καλά το Survivor δεν μπορεί να πάει καλά το Survivor Πανόραμα. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα Survivor Πανόραμα, ήμασταν lead in για το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ το οποίο είναι σε φάση αναδιοργάνωσης, καινούργια ώρα, άλλο στήσιμο, άλλη διεύθυνση, που σημαίνει ότι πρέπει να παίρνει σοβαρό lead in, και εμείς δεν μπορούσαμε να το δώσουμε», είπε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

Ενώ για το που θα τον δούμε στη συνέχεια είπε:  «Συνεχίζω με το Shopping Star, με τον ΣΚΑΪ ξεκίνησα μια συνεργασία γι’ αυτή τη δουλειά. Το κανάλι έμεινε ευχαριστημένο, οπότε μπορεί να υπάρξει μια συνεργασία αργότερα.»

Δείτε το video:

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ