2019-03-13 08:54:34
Φωτογραφία για Σμηναγός Θωμάς Ντιντιός: Η ΠΟΜΕΝΣ Μοναδική Εκπρόσωπος των Στρατιωτικών και μετά το Εφετείο
Η θεσμική εκπροσώπηση των εν ενεργεία Στρατιωτικών που τόσο έχουν ανάγκη, έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από χιλιάδες κύματα και προσπαθούσε να σταθεί όρθια μέσα από πολλές εσωτερικές αλλά και εξωτερικές τρικλοποδιές.

Τα πρωτοβάθμια σωματεία τα οποία έχουν ιδρυθεί σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες ανά την Ελλάδα, αριθμούν σήμερα συνολικά πολλές χιλιάδες εγγεγραμμένους Στρατιωτικούς στις τάξεις τους, που από μόνο του αποδεικνύει την αγάπη που έχουν δείξει όλοι σε αυτό το εγχείρημα.

Σε δευτεροβάθμιο επίπεδο, εκεί που χτυπάει η καρδιά των προβλημάτων των συναδέρφων, εκεί που φτάνουν όλα τα θέματα που απασχολούν τη βάση του στρατεύματος, από εκεί που προωθούνται τα πάντα στα κέντρα αποφάσεων, οι πρωτοβάθμιες ενώσεις και κατ’ επέκταση οι Έλληνες Στρατιωτικοί εκπροσωπούνται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, την γνωστή σε όλους μας ΠΟΜΕΝΣ.

Η ΠΟΜΕΝΣ από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε είχε σαν σημαία της να τηρεί κατά γράμμα τα γραφόμενα στους Νόμους και στο καταστατικό της, να εφαρμόζει με σεβασμό την κάθε απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης και να κοιτάει στα μάτια το κάθε μέλος της με αξιοπρέπεια και διαφάνεια σε όλα τα θέματα.


Μια μικρή ομάδα Στρατιωτικών οι οποίοι δεν θέλανε για τους δικούς τους λόγους να αποδεχτούν την Νόμιμη εκπροσώπηση των συναδέρφων τους από την ΠΟΜΕΝΣ, παρά τις αποφάσεις της δικαιοσύνης που την αναγνώριζε ως Μοναδική, με διάφορους δόλιους τρόπους προσπαθούσαν συνεχώς να δηλητηριάσουν αυτή την προσπάθεια, παραπληροφορώντας συνεχώς μέσω κάποιων λίγων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας έτσι μια σύγχυση και μια ανασφάλεια.

Η Δημοκρατία όμως στη χώρα μας δεν έχει αδιέξοδα. Μετά την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης στις αρχές του 2018 η οποία αναγνώριζε ΜΟΝΟ την ΠΟΜΕΝΣ την οποία ποτέ δεν αποδέχτηκαν, προσέφυγαν στο Εφετείο λέγοντας στον κόσμο ότι ‘’μόνο τότε θα λάμψει η αλήθεια’’.

Η ώρα αυτή λοιπόν αγαπητοί συνάδερφοι αν και άργησε έφτασε και η αλήθεια νίκησε το διχασμό και το ψέμα. Το εφετείο απορρίπτει όλα τα επιχειρήματα που καταθέσανε και αναγνωρίζει πλήρως την πρωτόδικη απόφαση η οποία είναι συντριπτικά υπέρ της ΠΟΜΕΝΣ. Μια καινούρια μέρα ανατέλλει για τη θεσμική εκπροσώπηση των εν ενεργεία Στρατιωτικών, μακριά από αμφισβητήσεις και ίντριγκες.

Κανένας πια δεν έχει το δικαίωμα να εμποδίσει αυτή την μεγάλη οικογένεια να κάνει την δουλειά της προς όφελος πάντα των συναδέρφων μας αλλά και των οικογενειών τους.

Το ποτάμι ΔΕΝ γυρίζει πίσω, συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, την ΠΟΜΕΝΣ.

Συνεχίζουμε δυναμικά να εγγραφόμαστε στις πρωτοβάθμιες ενώσεις σε όποια περιοχή της πατρίδας μας και αν υπηρετούμε και κάτω από την ομπρέλα της ΠΟΜΕΝΣ θα γράψουμε ιστορία, αφήνοντας πίσω τα μεμονωμένα διχαστικά παπαγαλάκια.

Τα ψέματα τελείωσαν ! Η Αλήθεια όπως ήταν αναμενόμενο έλαμψε ! Μόνο Όλοι Μαζί Μπορούμε Πολλά !

Ντιντιός Θωμάς

Αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων ΠΟΜΕΝΣ
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ