2019-03-13 09:57:30
Φωτογραφία για ΕΣΠΑ-απορροφητικότητα: Αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα μετά το ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr
Σφοδρές αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα με αφορμή την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ και τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στοιχεία που δημοσίευσε η aftodioikisi.gr.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης «τα έβαλε» με την Χριστιάνα Καλογήρου καθώς η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου βρίσκεται 3 μόλις θέσεις από το τέλος, στο σύνολο των 13 Περιφερειών της χώρας με ποσοστό απορροφητικότητας μόλις 19,89%, πάνω δηλαδή από τη Θεσσαλία με 18,40% και τη Δυτική Μακεδονία με 16,87%.

«Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώνονται. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία και μέχρι τις 31/12/2018 η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι κάτω από τη βάση στην απορρόφηση των πόρων του ΕΣΠΑ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του για το θέμα και ο Κώστας Σπηλιόπουλος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, δήλωσε τα εξής: «Καμία έκπληξη. Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως η Δυτική Ελλάδα παραμένει πολύ χαμηλά. Και μας βεβαιώνουν ότι η οκταετία Κατσιφάρα, ήταν μία χαμένη οκταετία. Δυστυχώς, ο απερχόμενος Περιφερειάρχης αποδεικνύεται ανεπαρκής, ακόμα και ως… τροχονόμος των κονδυλίων του ΕΣΠΑ».


Την αντίδραση και της Περιφερειακής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» για την χαμηλή απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Ηπείρου, προκάλεσε το δημοσίευμα της aftodioikisi.gr.

Ενδεικτικά των αντιδράσεων που προκάλεσε σε όλη την Ελλάδα το ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr, είναι και τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων Πτολεμαίος και Γνώμη Πάτρας:

https://www.aftodioikisi.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ