2019-03-13 18:48:11
Φωτογραφία για Δυνάμωσε τους δικεφάλους σου με αυτές τις ασκήσεις!
Ένας από τις πρώτες σκέψεις μας όταν πηγαίνουμε στο γυμναστήριο είναι ότι θέλουμε να έχουμε γυμνασμένους δικεφάλους.

Γι’ αυτό λοιπόν το λόγο, σου προτείνουμε τρεις ασκήσεις που θα τους δώσουν το σεβασμό που αξίζουν. Με στοργή,  υπομονή και ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Διότι αυτό που θα μετρήσει δεν είναι μόνο τα κιλά, αλλά και το πώς εκτελείς την κάθε άσκηση. Πάμε λοιπόν 1. Έλξεις αλτήρων με περιστροφή

Κατά την εκτέλεση της άσκησης, φρόντισε η περιστροφή των καρπών σου να γίνει μετά την παύση των δύο δευτερολέπτων, όταν δηλαδή σηκώνεις τους αλτήρες. Αν μάλιστα αποφασίσεις να πάρεις αλτήρες με κιλά που κατεβάζεις εύκολα, αλλά τα ανεβάζεις δύσκολα, τότε θα νιώσεις από την πρώτη στιγμή τη «μαγεία» της άσκησης.

Επαναλήψεις: 6-8 | Σετ: 3-4 | Ξεκούραση: 1 λεπτό

Για να ανέβεις Level: Κάνεις τις τέσσερις πρώτες έλξεις, χωρίς περιστροφή κατά τη φάση του σηκώματος.


2. Έλξεις αλτήρων σε επικλινή πάγκο

Ρυθμίζεις την κλίση του πάγκου στις 45 μοίρες και ξαπλώνεις μπρούμυτα προσέχοντας ώστε το στήθος να εφάπτεται πλήρως στο μαξιλαράκι. Προσέχεις να μην ανοίγουν τα χέρια σου στο σήκωμα μετά την παύση των δύο δευτερολέπτων και φέρνεις τους αλτήρες στο ύψος περίπου των αφτιών σου.

Επαναλήψεις: 6-8 | Σετ: 3-4 | Ξεκούραση: 1 λεπτό

Για να ανέβεις Level:  Κάνε την ίδια άσκηση απλώς κράτα τον αλτήρα όχι από τη μέση αλλά στις άκρες, με τέτοιο τρόπο ώστε ο αντίχειρας σου να «αγκαλιάζει» την εξωτερική τους πλευρά.

3. Έλξεις με στραβομπάρα

Με τα γόνατα ελαφρά λυγισμένα και στηρίζοντας την πλάτη σου στον τοίχο σε κατακόρυφη θέση, εκτελείς την παραπάνω κίνηση. Η παύση των δύο δευτερολέπτων στη χαμηλή θέση της μπάρας θα κάνει τους μυς σου να δουλέψουν πιο σκληρά για να φέρουν εις πέρας την άσκηση.

Επαναλήψεις: 6-8 | Σετ: 3-4 | Ξεκούραση: 1 λεπτό

Για να ανέβεις Level:  «Παίζεις» με την απόσταση που θα έχουν τα χέρια σου όταν κρατάς τη στραβομπάρα.

Πηγή: ratpack.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ