2019-03-13 19:21:35
Φωτογραφία για Νέα θεσμική εκτροπή του αρχηγού της ΕΛΑΣ - Τί μηχανεύτηκε για τις μεταθέσεις των αξιωματικών
Ο κ. Ανδρικόπουλος από την πρώτη ημέρα της θητείας του έκανε σαφείς τις διαθέσεις- προθέσεις του να πάρει ανά χείρας τον πλήρη κι αποκλειστικό έλεγχο της αστυνομίας, με

απώτερο στόχο την προσφορά της επί πίνακι στο αρμόδιο τμήμα του πολιτμπιρό της Κουμουνδούρου.

Και το πράττει σε κάθε ευκαιρία, με την ανοχή ένθεν κακείθεν της πολιτικής ηγεσίας που την άγει και την φέρει είτε εξαιτίας της αδιαφορίας για τα όποια τεκταινόμενα, είτε εκμεταλλευόμενος το έλλειμμα γνώσης κι εμπειρίας.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr στο νέο Π.Δ. για τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν στο προσωπικό, πέρασε διάταξη με την οποία αποσπά την προεδρία στα συμβούλια μεταθέσεων των αξιωματικών από τον υπαρχηγό (καθήκοντα που εκτέλεσε κι επιτέλεσε τυφλά και πιστά πάντα τα προηγούμενα υπό την ποδηγέτηση του ιερού κονκλάβιου του ΣΥΡΙΖΑ και των ροζ οδηγιών) και τώρα τη μεταθέτει ούτε καν στην Ζαχαρούλα (μετά ιδίως τις πρόσφατες ... αποφάνσεις περί της ανάγκης γυναικείας κυριαρχίας στο τιμόνι της ΕΛΑΣ) και την αναθέτει στους πειθήνιους Δραγατάκη και Δασκαλάκη, ενώ εξαιτίας της τεχνικής  ανάγκης, προσθέτει και τον Αποστολόπουλο.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν πως αμέσως μόλις έγινε αντιληπτή η νέα φενάκη από τον όγδοο προκάλεσε αντιδράσεις χωρίς όμως να ξεκαθαρίζεται εάν αυτό θα επιφέρει αλλαγή της πραξικοπηματικής διάταξης.

του Γιώργου Καραϊβάζ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ