2019-03-13 20:04:10
Φωτογραφία για Στον Ταξίαρχο της ΔΕΑΔ η Ένωση ΝΑ Αττικής
Παραθέτουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, μαζί με εκλεγμένους

αντιπροσώπους, συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων (Δ.Ε.Α.Δ.) Ταξίαρχο κον Παύλο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ στην έδρα της υπηρεσίας, στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Μαρκοπούλου. Η επίσκεψή μας είχε ως σκοπό την ενημέρωση του Ταξιάρχου για τα θέματα που απασχολούν το προσωπικό της εν λόγω διεύθυνσης καθώς και η εξεύρεση λύσεων.

Αρχικά αναφερθήκαμε στις υγειονομικές συνθήκες καθαριότητα-απολυμάνσεις-μυοκτονίες καθώς και στην έλλειψη πόσιμου νερού. Συζητήθηκε οτι κρίνεται επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας κυλικείου εξαιτίας της μεγάλης απόστασης απο αστικό ιστό. Τονίσαμε πως η Δ.Ε.Α.Δ., αντιμετωπίζει σε λειτουργικό και διοικητικό επίπεδο προβλήματα εξαιτίας της υποστελέχωσης σε ανθρώπινο δυναμικό.


Σε επίπεδο οχημάτων η Δ.Ε.Α.Δ. διαθέτει έναν μεγάλο στόλο ο οποίος καθημερινά διανύει πολλά χλμ. από Μαρκόπουλο προς Αθήνα με συνέπεια μεγάλες φθορές και ανάγκες συχνής συντήρησης. Γι’ αυτό τον λόγο κρίνεται αναγκαία η δημιουργία στελεχωμένου γραφείου κινήσεως και γραφείο διεκπεραίωσης δαπανών συντήρησης αλλά και μεγαλύτερων ποσών (δαπάνες) για συντήρηση.

Συζητήθηκε η ανάγκη ανεύρεσης κατάλληλου χώρου στο κέντρο της Αθήνας για να καλύψει επιχειρησιακές ανάγκες των υπηρεσιών καθώς οι συνάδελφοι διανύουν καθημερινά άσκοπα αρκετά χλμ.

Τέλος ασχοληθήκαμε με το ζήτημα του επιδόματος ειδικών συνθηκών που λάμβανε η Ε.Κ.Α.Μ. και οι συνοδοί σκύλων περιπολίας και πως αυτό θα μπορούσε να διευθετηθεί σύμφωνα και με την πρόθεση του Αρχηγείου για την επιστροφή στη προτέρα κατάσταση και για της δυο υπηρεσίες. Ο κος Ταξίαρχος έδειξε οτι έχει όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει τόσο στην επίλυση των προβλημάτων αλλά και στην κατανόηση με συναίσθηση των αναγκών του προσωπικού. Μας επεσήμανε οτι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ανταποκριθεί στις προκλήσεις αυτές. Από την πλευρά μας τον διαβεβαιώσαμε οτι θα είμαστε δίπλα του, αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού. Σαν Ένωση συνεχίζουμε τις επισκέψεις στις υπηρεσίες προκειμένου να καταγράψουμε τα προβλήματα από κοντά, καθώς και τις ανάγκες των συναδέλφων.

                                                                                                     Για το Δ.Σ.

 -Ο-                                                                                      -Ο-

Πρόεδρος                                                                       Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                     ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ