2019-03-13 20:27:34
Φωτογραφία για Κοντά στους ελικοπτεράδες της Αεροπορίας Στρατού το αποψινό «Master Chef»!
Του Λεωνίδα Μπλαβέρη

Μία έκπληξη πρώτου μεγέθους και…στρατιωτικού περιεχομένου περιλαμβάνει το αποψινό επεισόδιο του γνωστού “Master Chef”, που προβάλλεται στο “STAR”, απόψε στις 21:00.

Όπως γίνεται κάθε Τετάρτη οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να πάνε και να μαγειρέψουν σε κάποιον εξωτερικό χώρο και για σημαντικό αριθμό ατόμων. 

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, όλο το team της σειρά, οι τρεις Chef – κριτές, οι διαγωνισζόμενοι και το συνεργείο της παραγωγής, «μετακόμισαν» στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Αεροπορίας Στρατού, στην Πάχη Μεγάρων και εκεί έπρεπε να μαγειρέψουν για να ταΐσουν τους κοκκινοσκούφηδες, προσωπικό των διαφόρων μονάδων του αεροδρομίου!

Και όχι μόνο, καθώς τους περιμένει μια κανονική μαγειρική «διαβολοβδομάδα» από τα διάφορα… «απρόοπτα» που αντιμετωπίζουν ξαφνικά και απροειδοποίητα, και τα οποία βεβαίως για προφανείς λόγους δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε!

Όσοι πιστοί πάντως κάντε ένα διάλειμμα από τις όποιες άλλες υποχρεώσεις σας και απολαύστε το αποψινό επεισόδιο του “Master Chef”, στις 21:00, στο “STAR”!

ΠΗΓΗ: http://newpost.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Highlights of the North Spring Sky
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Highlights of the North Spring Sky
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ