2019-03-13 20:31:31
Φωτογραφία για Πολυκοσμία στον Αποκριάτικο χορό του ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ στο κτήμα ΙΟΝΙΟ (φωτο: Make art)
       Πλήθος κόσμου, έδωσαν το παρών στην ετήσια χοροεσπερίδα που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου της Αποκριάς 9 Μαρτίου 2019, στο κτήμα ΙΟΝΙΟ, ο Ηρακλής Αστακού.

       Ο ετήσιος χορός που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία είχε πολύ κέφι και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή που πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις για την ομάδα και ήταν οι: ο Δημητρης Στρατούλης (πρώην Υπουργός, μέλος της Π.Γ. – Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΕ – Λαικής Ενότητας), ο Γεώργιος Γαλάνης, ο Ηλίας Γκάτσης, ο Παρασκευάς Μακρής και ο Κώστας Ταπραντζής (Περόνε)........... 

     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Ερωτόκριτος Γαλούνης Δήμαρχος Ξηρομέρου, ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αστακού Νίκος Καλλισώρας, ο Γιάννης Λύτρας Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Παναγιώτης Στάϊκος και Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών Λευτέρης Μάντζαρης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αστακού Ιωάννα Ζούλα-Ρεπάνη, κ.α. 


       Το κέφι και η διασκέδαση διήρκησαν μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής και όλοι οι παρευρισκόμενοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις           Η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού, ευχαριστεί τον κόσμο που στήριξε τον καθιερωμένο αποκριάτικο χορό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 στο Κτήμα Ιόνιο με πολύ μεγάλη επιτυχία και απρόσμενη προσέλευση που άγγιξε τα 400 άτομα.

         Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ και του χρόνου με ΥΓΕΙΑ!!

Το Δ.Σ.

ΚΑΙ ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ 
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Highlights of the North Spring Sky
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Highlights of the North Spring Sky
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ