2019-03-13 22:06:28
Φωτογραφία για Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή παραλαβή – παράδοση της 88 ΣΔΙ Λήμνος. (βίντεο-φωτο)
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η  παράδοση – παραλαβή Διοίκησης της 88 ΣΔΙ «ΛΗΜΝΟΣ» στο Στρατόπεδο «ΝΧΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ», από τον αποχωρούντα Διοικητή Ταξίαρχο Εμμανουήλ Σιγιολτζάκη στον παραλαμβάνοντα Διοικητή Ταξίαρχο Γεώργιο Βακλατζή.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα. Παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των τοπικών πολιτειακών και θρησκευτικών Αρχών αλλά και απλοί πολίτες.

Δεν έλειψαν οι στιγμές συγκίνησης στην τελετή Παράδοσης – Παραλαβής. Ιδιαίτερα φορτισμένος συγκινησιακά και δακρυσμένος, ο αποχωρούντας Διοικητής Ταξίαρχος Εμμανουήλ Σιγιολτζάκης δεν ξέχασε να ευχαριστήσει κανέναν.

Ο νέος Διοικητής Ταξίαρχος Γεώργιος Βακλατζής, ευχαρίστησε εγκάρδια τον αποχωρούντα Διοικητή εκφράζοντας τον βαθύ σεβασμό προς το πρόσωπο του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στο Γενικό Επιτελείο Στράτου.


Στην συνεχεία παρατέθηκε μικρή δεξίωση στην στρατιωτική διοίκηση της 88ΣΔΙ, και ήταν όλοι εκεί να χαιρετήσουν τον Διοικητή Ταξίαρχο της καρδιάς τους, μιας και εκεί το κλίμα συνέχιζε να είναι έντονα φορτισμένο.

Καθ όλη την διάρκεια της τελετής αλλά και της δεξίωσης βρισκόταν και η σύζυγος του Ταξίαρχου Εμμανουήλ Σιγιολτζάκη που και αυτή, δεν έκρυψε την συγκίνηση της ευχαριστώντας τους πάντες. 

Ευχόμαστε στον Ταξίαρχο κ. Εμμανουήλ Σιγιολτζάκη, καλή επιτυχία στην νέα του θέση στο Γενικό Επιτελείο Στράτου και κρατάμε την υπόσχεση του, ότι θα τον ξανά δούμε σύντομα στη Λήμνο, στο νησί και στους ανθρώπους που τόσο αγάπησε και τον αγάπησαν.

Στον νέο Διοικητή Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Βακλατζή τον καλωσορίζουμε και τον καλοδεχόμαστε, όπως κάνουν πάντα οι φιλόξενοι Λημνιοί στο νέο του τόπο την Λήμνο! 

 Δείτε φωτό ΕΔΩ
kranosgr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ