2019-03-14 08:45:25
Φωτογραφία για Φαναριώτης: Η ρύθμιση για τις μολότοφ τραυματίζει το ηθικό των αστυνομικών
Διαβάστε την τοποθέτηση τού Γιάννη Φαναριώτη για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και τις μολότοφ: Η κυβέρνηση αποφάσισε την μείωση των ποινών για αυτούς που κατασκευάζουν και

χρησιμοποιούν βόμβες μολότοφ. Κύρια αλλαγή είναι ότι η κατασκευή και η χρήση της βόμβας μολότοφ από κακούργημα, μετατρέπεται σε πλημμέλημα.

Ταυτόχρονα τα τελευταία χρόνια έχουν αυστηροποιηθεί κατά πολύ οι κανόνες έλεγχου και ποινών για τους αστυνομικούς , αφού με την παραμικρή κίνηση καλούνται σε απολογία και πολλές φορές σε διαθεσιμότητα.

Αν τώρα συνδυάσουμε αυτά τα δυο ,καθώς και την συνεχή υποβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής για την άσκηση των καθηκόντων μας, καταλαβαίνετε που οδηγεί όλο αυτό ,αγαπητοί φωστήρες της Κατεχάκη;

Δηλαδή θα περιμένετε από τον αστυνομικό να πέφτει στην φωτιά να κάνει την σύλληψη ,με στοργή και προδερμ ,και αυτός που τον καίει να κατηγορείται για πλημμέλημα. Αν τώρα ισχυριστεί ότι κατά την σύλληψη χτυπήθηκε στο μικρό δακτυλάκι του αριστερού χεριού ο αστυνομικός θα κληθεί σε απολογία και μπορεί να απομακρυνθεί και από την υπηρεσία του .

Ε λοιπόν ,σας έχω ένα νέο .Τέλος τα κορόιδα .Η ρύθμιση σας ,εκτός από ακατανόητη για εμάς , σε νομικό επίπεδο αποτελεί και βαρύ «τραυματισμό» του ηθικού των αστυνομικών υπαλλήλων. Αυτών που θέλετε να σας προφυλάσσουν σε κάθε βήμα σας .
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ