2019-03-14 18:06:31
Φωτογραφία για Ένωση ΒΑ Αττικής: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση Κούλουμα 2019
Τα παραδοσιακά Κούλουμα γιόρτασαν την Καθαρά Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019, Αστυνομικοί και Πολιτικοί Υπάλληλοι της Ελληνικής Αστυνομίας με τις οικογένειές τους, στις κατασκηνώσεις

Ελληνικής Αστυνομίας, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.Η εκδήλωση που σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία και προσέλκυσε πλήθος κόσμου, συνδιοργανώθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Βορειοανατολικής Αττικής και το Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας».

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να περάσουν ευχάριστες στιγμές, με πλούσιο πρόγραμμα, που περιελάμβανε παραδοσιακό γλέντι, με τη μουσική επιμέλεια της μπάντας της Ελληνικής Αστυνομίας, άφθονα παραδοσιακά και Σαρακοστιανά εδέσματα, κρασί κτλ.

Στην εκδήλωση κυριάρχησε το κέφι και ο χορός. Πλήθος εκπλήξεων και δώρων περίμεναν τους μικρούς μας φίλους, που διασκέδασαν με επαγγελματίες ψυχαγωγούς και ανιματέρ και συμμετείχαν σε διαδραστικά παιχνίδια, που είχαν οργανωθεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Όμιλο «Μυτιληναίος Α.Ε.» για την ευγενική υποστήριξη που παρείχε προκειμένου, να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Με την ενέργεία του αυτή καταδεικνύει ότι ανιδιοτελώς  αναγνωρίζει και επιβραβεύει εμπράκτως το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας,  συμβάλλει στην ποσοτική και ποιοτική βελτίωση του έργου που προσφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής και εν γένει ο Συνδικαλισμός της Ελληνικής Αστυνομίας και συντελεί στην αναζωπύρωση του πνεύματος συνεργασίας μεταξύ Πολιτών – Αστυνομίας αλλά και της ευεργεσίας προς την Πατρίδα, ειδικά αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διέρχεται η Χώρα μας.

  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ Μιχαήλ, ο Προϊστάμενος Επιτελείου Αντιστράτηγος κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Ανδρέας, η Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Αντιστράτηγος κα ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ Ζαχαρούλα, ο Προϊστάμενος Κλάδου Τάξης/Α.Ε.Α. Υποστράτηγος κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής/Α.Ε.Α και Πρόεδρος ΔΣ του Ιδρύματος «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας» Ταξίαρχος κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Χαράλαμπος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομικού Προσωπικού/Α.Ε.Α. Ταξίαρχος κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ Κώστας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εσωτερικών λειτουργιών/Α.Ε.Α. Ταξίαρχος κ ΜΠΑΜΠΙΛΗΣ Ανδρέας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Β/Α Αττικής Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ Δημήτριος, ο εκπρόσωπος της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου  του Ιδρύματος "Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας"  κ. ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος καθώς και πλήθος Αξιωματικών Διοικητών των Αστυνομικών Τμημάτων, Τμημάτων Ασφαλείας και Τμημάτων Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους καθιστώντας την καθιέρωσή της επιβεβλημένη.       

easybaa.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ