2019-03-15 13:28:22
Φωτογραφία για Η ξύλινη Πεζογέφυρα στην ΠΕΡΑΤΙΑ παραμένει ακόμα κατεστραμμένη | ΦΩΤΟ
"Ολημερίς τη χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν"... Η ιστορία με την πεζογέφυρα είναι λίγο, πολύ γνωστή. Μετά τους συνεχείς βανδαλισμούς η ξύλινη Πεζογέφυρα στη θέση "Βαγιά" στην Περατιά (Ακτίου Βόνιτσας), αφέθηκε στη τύχη της και παραμένει ακόμα κατεστραμμένη.

        Μπορεί να πέρασαν 7 μήνες απο το τελευταίο βανδαλισμό (αρχές Σεπτεμβρίου 2018) και ακόμα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να την επισκευάσουν.

          Πραγματικά ανήσυχη για την κατάσταση αυτή, μια κάτοικος του χωριού ανάρτησε φωτογραφίες απο τη γέφυρα και υπογραμμίζει: "Κοιτάξτε τα χάλια μας!! Η γέφυρα που περνάμε στην πλάκα για την θάλασσα!! Από πέρυσι το καλοκαίρι που πήγαν κάποιοι έξυπνοι και την γκρέμισαν για δικά τους συμφέροντα!! Όταν είναι για ψήφους τότε έρχονται και τάζουν λαγούς με πετραχήλια.. θα πάρουν πολλούς!!! Τα φώτα κάτω στο Κάστρο του Τεκέ δεν υπάρχουν, παντού θεοσκότεινα, ποιός ενδιαφέρεται κανένας!!! φοβάσαι να περιμένεις στο σκοτάδι!!! Τα φώτα στην Περατιά, Αγία Βαρβάρα στο δρόμο που κατεβαίνει, στις κολώνες δεν υπάρχουν λάμπες, παντού σκοτάδι φοβόμαστε να πάμε στο σπίτι μας!! Ποιός είναι ο υπεύθυνος να έρθει να δεί τα χάλια μας!! Είναι και άλλα χειρότερα!!! Αλλά λέω για τα πιο βασικά!!!"       Οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση και ζητάνε την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων φορέων για την ανακατασκευή της πεζογέφυρας..
. Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας ακούει;....  ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ: 

ΜΑΙΟΣ 2018: 

Ένας Ελβετός με Σέρβικη καταγωγή, με αγάπη και μεράκι, αφιλοκερδώς, επισκεύασε τις ζημιές στη γέφυρα....

(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

ΙΟΥΛΙΟΣ 2018:

Η ξύλινη πεζογέφυρα στη ΠΕΡΑΤΙΑ για δεύτερη φορά βανδαλίστηκε...

(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

ΙΟΥΛΙΟΣ 2018: ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2ο ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ:

Μήνυση δήμου Ακτίου Βόνιτσας για τους βανδαλισμούς στη Πεζογέφυρα στη ΠΕΡΑΤΙΑ 

(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018:

H ξύλινη γέφυρα στη Βαγιά Περατιάς, μετά το βανδαλισμό  που δέχτηκε από αγνώστους, επισκευάστηκε και πάλι, απο Κάτοικο της περιοχής....

(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018:

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ εκτεταμένες και σοβαρότατες ζημιές προκλήθηκαν απο αγνώστους στη γέφυρα....

(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ