2019-03-15 13:30:11
Φωτογραφία για Ευφάνταστα σενάρια γύρω από την έρευνα για τυχόν βιασμό και παράνομη βιντεοσκόπηση της Ελένης
Ευφάνταστα σενάρια, που παρουσιάζονται δήθεν ως νέα στοιχεία και πληροφορίες, που μεταφέρονται με απίστευτη ελαφρότητα ως «αποκλειστικές», οι οποίες προηγουμένως δεν

διασταυρώνονται ή προέρχονται από μη αξιόπιστες πηγές, διαχέονται εκ νέου το τελευταίο διήμερο σε ρεπορτάζ αλλά και «αναπαραγωγές» αυτών από ΜΜΕ των Αθηνών γύρω από την κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, που παρήγγειλε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, μετά από κατάθεση ενώπιον αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας του Διδυμότειχου, της μητέρας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, κ. Κούλας Αρμουτίδου-Τοπαλούδη.

Όπως έγραψε η «δημοκρατική», ένας 19χρονος, ένας 22χρονος κι ένας 23χρονος, κάτοικοι Μασάρων, κλήθηκαν ειδικότερα να αντικρούσουν τρεις κατηγορίες και συγκεκριμένα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας.

Και οι τρεις αρνήθηκαν τα όσα τους αποδίδονται και η δικογραφία επέστρεψε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Το τελευταίο διήμερο έκαναν την εμφάνισή τους «ρεπορτάζ» σύμφωνα με τα οποία υπήρξε «ανατροπή δεδομένων στην πολύκροτη υπόθεση», δήθεν ομολογία για τη βιντεοσκόπησή της σε συμπληρωματική κατάθεση του 19χρονου ως και… ανακριτικές πράξεις!!

Αποδίδουν δε στον τελευταίο ότι είχε έλθει σε επαφή με την φοιτήτρια πράγμα που αρνήθηκε ο ίδιος και δεν αναίρεσε την κατάθεσή του αυτή.

Υποστηρίζεται στα ίδια «ρεπορτάζ» ότι έχουν κινηθεί και ανακριτικές πράξεις όταν ακόμη η δικογραφία δεν έχει τύχει επεξεργασίας από Εισαγγελικό λειτουργό για να κρίνει αν συντρέχουν αποχρώσες ενδείξεις για την τέλεση των ως άνω αδικημάτων για την άσκηση ποινικών διώξεων και δεν έχει καν υποβληθεί στην τακτική Ανακρίτρια.

Μάλιστα κάποια από τα «ρεπορτάζ» αναφέρουν ότι «η ανακρίτρια Ρόδου θα ζητήσει τον διορισμό ανεξάρτητου τεχνικού συμβούλου, ο οποίος θα ασχοληθεί με την ανίχνευση ηλεκτρονικών δεδομένων».

Ο συνήγορος υπεράσπισης των τριών υπόπτων για κατηγορούμενων δικηγόρος κ. Βασίλης Καβουριού δήλωσε χθες τα ακόλουθα:

«Δέχθηκα απανωτά τηλεφωνήματα από δημοσιογράφους προκειμένου να προβώ σε δηλώσεις καθώς και να μεταφέρω τις απόψεις των εντολέων μου. Επέλεξα στην φάση αυτή, που ακόμη δεν έχει αξιολογηθεί το υλικό που συγκεντρώθηκε αρμοδίως από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, να μην το πράξω. Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνω όμως ότι ορισμένα ΜΜΕ μεταφέρουν αβασάνιστα ψευδείς πληροφορίες. Με όσους συνομίλησα σήμερα διέψευσα τα όσα γράφονται και ακούγονται περί συμπληρωματικών καταθέσεων, περί ομολογιών, περί ανακριτικών πράξεων κ.α. Ζήτησα μάλιστα επίσημη ενημέρωση αρμοδίως και πραγματικά εκπλήσσομαι για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας».

 Πηγή:www.dimokratiki.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ