2019-03-15 16:45:17
Φωτογραφία για Σπύρος Τσεκούρας - Άννα Κουτσαφτίκη: Πόσο τους άλλαξε η επιτυχία της ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ;
Ο Σπύρος Τσεκούρας και η Άννα Κουτσαφτίκη ,ή, αλλιώς ο Μπάμπης και η Ξένια από την

επιτυχημένη σειρά, ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα'', μιλούν για το επαγγελματικό τους μέλλον αλλά και για την αναγνωρισιμότητα.

Η επιτυχία της σειράς, σας κάνει να σκέφτεστε περισσότερο το πού θα σας οδηγήσει ο δρόμος μετά; 

Άννα Κουτσαφτίκη: ''Πάντα σκέφτομαι το μετά, η δουλεία μας δεν έχει σταθερότητα-μονιμότητα. Όμως, τώρα πια δεν το σκέφτομαι πολύ αγχωτικά όσο παλαιότερα. Ζω το σήμερα, κάνω κάποιους προγραμματισμούς, και για να είμαι ειλικρινής η «Μουρμούρα», μου άνοιξε κάποιους ορίζοντες, μου έγιναν κάποιες προτάσεις παραπάνω. Σίγουρα, όταν με το καλό τελειώσει η σειρά, θα ήθελα να κάνω ένα focus θεατρικά. Προς το παρόν, όμως, η «Μουρμούρα» με καλύπτει καλλιτεχνικά''.

Σπύρος Τσεκούρας:  'Όχι, δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι. Άλλωστε, είναι ωραίο να σου τυχαίνουν τυχαία πράγματα. Μακάρι να συμβαίνουν πάντα τόσο όμορφες δουλειές''.


Η εν λόγω σειρά νιώθετε ότι σας άλλαξε τη ζωή επαγγελματικά αλλά και ως προς την επαφή σας με τον κόσμο;  

Άννα Κουτσαφτίκη: ''Μία επιτυχία στην τηλεόραση πάντα σου αλλάζει τη ζωή. Γίνεσαι πλέον αναγνωρίσμος σε ένα πιο ευρύ φάσμα και αυτό εγώ το βιώνω πολύ όμορφα και φυσικά. Νιώθω ότι ο κόσμος μας ανταποδίδει την αγάπη που του προσφέρουμε μέσα από τη δουλειά μας. Και όλο αυτό γίνεται πιο γρήγορα λόγω της αμεσότητας του Μέσου. Ωστόσο, έχω μάθει όλα αυτά να τα αντιμετωπίζω με μετριοπάθεια''.

Σπύρος Τσεκούρας: ''Επαγγελματικά όχι ιδιαίτερα, αφού συνεχίζω να δουλεύω στο ίδιο θέατρο, στο Εθνικό, στην παράσταση, «Ο άνθρωπος που γελά». Ως προς την επαφή μου με τον κόσμο, ναι, έχει αλλάξει πολύ. Είναι ωραίο να βλέπεις τον κόσμο να χαίρεται που σε βλέπει, να σου χαμογελά και να σε συγχαίρει''.

Tv KousKous

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ