2019-03-15 18:08:12
Φωτογραφία για Η Apple διαπραγματεύεται με κορυφαία εταιρεία παραγωγής τηλεόρασης της Ευρώπης
Η Apple βρίσκεται σε συνομιλίες με την εταιρεία RTL Group, η οποία είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου στην Ευρώπη.   

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του MacRumors, η Apple σκοπεύει να υπογράψει μια συμφωνία εταιρικής σχέσης με την εταιρεία Fremantle, η οποία αποτελεί μέρος της εταιρείας των μέσων ενημέρωσης.

Όπως έχει προγραμματίσει η αμερικανική εταιρεία, η εταιρεία παραγωγής, που είναι μέρος του RTL Group, μπορεί να βοηθήσει την Apple να δημιουργήσει πρωτότυπο περιεχόμενο για τη δική της υπηρεσία βίντεο. Οι δημοσιογράφοι επισημαίνουν επίσης ότι ο ιδιοκτήτης της Fremantle ο προαναφερόμενος όμιλος RTL είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τηλεοπτικού περιεχομένου στην Ευρώπη.

Οι κύριες ιδιαιτερότητες των δραστηριοτήτων της Fremantle είναι πως συν-παράγουν αμερικανικές τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το American Idol μια εκπομπή για την Αμερική που αναζητούν ταλέντα. Η δημοσίευση δεν διευκρινίζει εάν αυτά τα προγράμματα θα μεταδοθούν στην υπηρεσία ροής της ίδιας της Apple, ή οι δημιουργοί τους θα είναι μέρος μιας ομάδας που θα παράγει κάποιο νέο περιεχόμενο.

Σημειώστε ότι η εκδήλωση, η οποία θα αφιερωθεί στην κυκλοφορία με την παρουσίαση της δικής της υπηρεσίας βίντεο της Apple, θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου 2019 .
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ