2019-03-15 23:14:11
Φωτογραφία για Ημερίδα με θέμα «Αστυνομικός - Άθληση & διατροφή» από την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης (ΦΩΤΟ)
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ημερίδα που διοργανώθηκε από την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Δ.Ε.Α.) με θέμα: «Αστυνομικός - Άθληση & διατροφή»

 

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019. Εισηγητές στην εκδήλωση ήταν ειδικοί επιστήμονες οι οποίοι ανέπτυξαν θέματα των ειδικοτήτων τους και συγκεκριμένα:

α) ΤΣΕΒΕΚΙΔΗΣ Χαράλαμπος, Ιατρός – Καρδιολόγος, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, με θέμα εισήγησης: «Μεταβολικό σύνδρομο – Τρόπος ζωής»,

β) ΠΛΙΑΚΗΣ Εμμανουήλ, Διατροφολόγος - Διαιτολόγος RD, MSc, με θέμα εισήγησης: «Σωστή διατροφή και υγεία – ευεξία – απόδοση στην καθημερινότητα του Αστυνομικού. Σύγχρονα δεδομένα» και

γ) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Σάββας, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, με θέμα εισήγησης: «Η σημασία της φυσικής δραστηριότητας στους Αστυνομικούς».

 

Την ημερίδα παρακολούθησαν μέλη της Τοπικής Διοίκησης, εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικοί, καθώς και φίλοι αυτής που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα σχετικά με την σημασία της άσκησης και της σωστής διατροφής, την επίδραση αυτών στην καθημερινότητα του αστυνομικού, τον τρόπο οργάνωσης διατροφής & άσκησης ανάλογα με το φύλο, την ηλικία και το ωράριο εργασίας. Στο τέλος είχαν την ευκαιρία να  εκφράσουν απόψεις και εμπειρίες τους, καθώς και να υποβάλλουν ερωτήματα – απορίες τους.  

 

Η Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης ΡΩΜΑ Φωτεινή ευχαρίστησε τους εισηγητές που ανταποκρίθηκαν άμεσα και πρόθυμα στην πρόσκληση για την πραγματοποίηση της ημερίδας και τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Επίσης,  ευχαρίστησε για την διαρκή συμπαράσταση στις προσπάθειες που εκδηλώνει η Τοπική Διοίκηση, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο ΣΙΟΡΕΝΤΑ Δημήτριο, τον Βοηθό της ίδιας Υπηρεσίας Ταξίαρχο ΘΕΟΧΑΡΗ Χαράλαμπο καθώς και τον Αστυνομικό Διευθυντή ΑΔΑΜΙΔΗ Γεώργιο, οι οποίοι  τίμησαν  με την παρουσία τους την εκδήλωση.

 

Παρόμοιες  προσπάθειες και πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης με κύριο σκοπό την προσφορά προς τα μέλη της. 

 

Η Πρόεδρος

ΡΩΜΑ Φωτεινή                              

 

Η Γ. Γραμματέας

ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

 
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ