2019-03-16 08:49:42
Φωτογραφία για Η κατρακύλα των fakenews και της “κομματίλας” στο ΥΠΕΘΑ! ΄Ενας στρατιωτικός συντάκτης γράφει
Γράφει ο

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ

Τέτοια αθλιότητα, τόσο ξεπεσμός, τέτοια καφρίλα και κομματίλα, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ!! Και έχω ξεπεράσει τα 30 χρόνια (από 1988 μέχρι και σήμερα) στο στρατιωτικό ρεπορτάζ!!!! «Αλεξιπτωτιστές» δημοσιογράφοι, κομματικά στελέχη, «πικραμένοι» απόστρατοι, εθνοπαράφρονες πατριδοκάπηλοι, “στρατιωτικοί αναλυτές”, στελέχη των ΜΜΕ που αυτοπροσδιορίζονται προοδευτικοί και δήθεν κοσμοπολίτες, τυχοδιώκτες, ΟΛΟΙ αυτοί, σκυλεύουν και βυσσοδομούν κατά του Υ.ΕΘ.ΑΜ., αδιαφορώντας για την ζημιά που κάνουν , καθώς τραυματίζουν καίρια το κύρος του Στρατεύματος, χάριν ιδιοτελών ατομικών και κομματικών συμφερόντων.

Τραυματίζεται, το κύρος του Στρατεύματος και το ηθικό των στελεχών, όταν διακινούνται fake news σε βάρος της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, όταν διακινούνται κυρίως μέσω site ψευδείς και ανυπόστατες ειδήσεις που αφορούν στρατιωτικά θέματα. Είναι ακατανόητο, πως ΟΛΟΙ αυτοί-ες, δεν αντιλαμβάνονται (;) τη ζημιά που προκαλούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και συνεπώς, στην πορεία των Εθνικών μας θεμάτων.

Ελάχιστοι πια στρατιωτικοί συντάκτες, ΜΟΝΟΙ και αβοήθητοι (και κάποιοι με προσωπικό κόστος), αγωνίζονται να περισώσουν, ότι μπορούν, από αυτή την πρωτοφανή κατρακύλα ΠΗΓΗ: https://www.militaire.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ