2019-03-16 16:20:14
Φωτογραφία για ΕΡΤ: Αυτά είναι τα πρόσωπα που...έφτασαν στα άκρα!
Καζάνι που βράζει είναι το τελευταίο διάστημα η ΕΡΤ. Και δεν φταίνε μόνο οι δυο καβγάδες που

έλαβαν χώρα στο Ραδιομέγαρο. Ο ένας με τους δυο αθλητικούς και το άλλο με τις δυο κυρίες της ενημέρωσης, παλιές και νέες, που έγινε λιγότερο γνωστό. Στην πρώτη περίπτωση πρόκειται για τον Άλκη Πασαλίδη που λέει το μεσημβρινό αθλητικό δελτίο της δημόσιας τηλεόρασης, και τον Νίκο Γιαννόπουλο που καλύπτει το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Όσο για τον δεύτερο, λιγότερο γνωστό καβγά, έγινε την Καθαρά Δευτέρα και επίσης έγινε αισθητός σε ολόκληρο το Ραδιόμεγαρο παρά το γεγονός ότι δεν χρειάστηκε να κληθεί ούτε η Αστυνομία αλλά ούτε και το ΕΚΑΒ.  Πρωταγωνίστριες η Ευγενία Πασχαλίδη που πρόσφατα πήρε τον τίτλο της Αρχισυντάκτριας του δελτίου και η Κική Αγγελοπούλου – παλιά και έμπειρη καραβάνα στην ΕΡΤ –, που τσακώθηκαν και μάλιστα πολύ άγρια ανταλλάσσοντας πολύ βαριές εκφράσεις.

Αιτία της έντασης, μεταξύ άλλων, είναι και η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που δημοσιεύτηκε χθες σε ΦΕΚ, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση καταβάλλει μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές δυο ετών σε αυτούς που έκαναν την επανάστασή τους στην ΕΡΤOPEN και δεν δούλεψαν στη ΝΕΡΙΤ, με την υποχρέωση να επιστρέψουν την αποζημίωση (δηλαδή τους δίνει κατά μέσο όρο περίπου 40-50.000 ευρώ και αυτοί επιστρέφουν πίσω 8-9000 ευρώ)
. Για τους υπόλοιπους που στη διετία δούλεψαν επιστρέφουν κανονικά την αποζημίωση απόλυσης πίσω (η οποία αποζημίωση ήταν για άλλη εταιρεία -η σημερινή ΕΡΤ έχει το ΑΦΜ της ΝΕΡΙΤ που άνοιξε μετά, ενώ η παλιά ΕΡΤ από την οποία αποζημιώθηκαν ως απολυμένοι έκλεισε και είναι υπό καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης από το Υπουργείο Οικονομικών). Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν την αποζημίωση την είχαν λάβει τότε σε τρεις δόσεις για να περάσουν καθώς μέχρι να ξαναπροσληφθούν πέρασαν έξι μήνες σχεδόν χωρίς μισθό.

Πηγή: tinasmess.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ