2019-03-16 16:52:10
Φωτογραφία για Αλεξανδρούπολη: Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Διοικητής ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ Υπτγος Άγγελος Χουδελούδης (ΒΙΝΤΕΟ)
Ανέλαβε τα καθήκοντα του ο νέος Διοικητής της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Αλεξανδρούπολης Υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, με την τελετή Παράδοσης-Παραλαβής που πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο “Πατσούκα”.

Ο απερχόμενος Διοικητής Υποστράτηγος Δημήτριος Κούκκος, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τους πάντες για την άριστη συνεργασία που είχαν στα δύο χρόνια της παρουσίας του στην περιοχή και παρέδωσε την διοίκηση της ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας ΠΖ στον συνάδερφο του Εβρίτη Υποστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη. Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Φλώρου και του Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση.

Παρέστησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, ο βουλευτής Έβρου Δημήτριος Ρίζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ελένη Δημούδη, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης και πολλοί άλλοι.


Υποστράτηγος Χουδελούδης: Θα συνδράμουμε σε έργα υποδομών και ανθρωπιστικού περιεχομένου που έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία

Ο νέος Διοικητής Υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, που κατάγεται από το χωριό Παλιούρι Διδυμοτείχου, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην συνεργασία της ΧΙΙ Μεραρχίας και του ίδιου προσωπικά με την τοπική κοινωνία, για την πραγματοποίηση έργων υποδομών που έχει ανάγκη η περιοχή μας, από την οποία δήλωσε περήφανος ότι κατάγεται. “Είμαι σίγουρος ότι συνεργαζόμενοι στενά με την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, την τοπική αυτοδιοίκηση και τους υπόλοιπους φορείς, θα συνδράμουμε ενεργά σε έργα υποδομών και ανθρωπιστικού περιεχομένου, κάτι που σίγουρα έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία.

Στρατηγέ, θεωρώ εξαιρετική τιμή που μου δίνεται, να διοικήσω μετά από σας την ιστορική 12η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού, η οποία εδρεύει στον τόπο καταγωγής μου, κάτι που προσδίδει σε μένα ιδιαίτερο χρέος για επιτυχή διοίκηση αλλά και συνδρομή στην τοπική κοινωνία. Η υλοποίηση των παραπάνω με την παρακαταθήκη που μου αφήνετε, μπορείτε να την θεωρείτε δεδομένη. Με την βοήθεια του Θεού θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να βελτιώσουμε όλες εκείνες τις παραμέτρους που αυξάνουν την μαχητική μας ισχύ και αποτελούν σε κάθε περίπτωση το δικό μας κέντρο βάρους σε ειρήνη, κρίση και πόλεμο αν χρειαστεί”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

(ΠΗΓΗ: evros-news.gr)
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ