2019-03-16 21:10:34
Φωτογραφία για Αλλαγή διοίκησης στο ιστορικό 1ο Σύνταγμα Πεζικού Σαγγάριος στην Φλώρινα (φωτο)
Νέος διοικητής του ιστορικού 1ου Συντάγματος Πεζικού "Σαγγάριος" στη Φλώρινα, ανέλαβε κατά την τελετή παραλαβής - παράδοσης, ο Συνταγματάρχης (ΠΖ) Νικόλαος Γκόνης, ο οποίος διαδέχθηκε τον μέχρι πρότινος Διοικητή του 1ου ΣΠ, προαχθέντα σε Ταξίαρχο Παναγιώτη Καρατζά. 

Η τελετή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2019, στο Στρατόπεδο «Σκιαδοπούλου».

Μετά από μια επιτυχημένη διοίκηση ο απερχόμενος δκτης Ταξίαρχος Παναγιώτης Καρατζάς μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα τόνισε πως ήρθε ως επισκέπτης αλλά πλέον νιώθει Φλωρινιώτης αφού η έδρα του 1ου ΣΠ η Φλώρινα και οι κάτοικοι της τον αγκάλιασαν και τον έκαναν να νιώθει Φλώρινιώτης.

Να τονίσουμε πως ο απερχόμενος δκτης του 1ου ΣΠ μετατέθηκε στην Κοζάνη έδρα της 9ης Μ/Π Ταξιαρχίας οπού ανήκει το 1ο ΣΠ και αναλαμβάνει την διοίκηση στην θέση του απερχόμενου Ταξιάρχου Ν. Κατσικά.

Ο νέος δκτης Συνταγματάρχης (ΠΖ) Γκόνης Νικόλαος στον χαιρετισμό του ανέφερε πως είναι τιμή για έναν αξιωματικό να αναλαμβάνει την διοίκηση του ιστορικού 1ου Συνταγματος Πεζικού και πως θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του.


Στην τελετή παράδοσης παραλαβής παραβρέθηκαν όλες οι αρχές της πόλης μας ,ενώ την τελετή ευλόγησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ Θεόκλητος.

Μέτα την τελετή ακολούθησε δεξίωση στον χώρο του ΚΨΜ οπού πραγματοποιήθηκαν ανταλλαγές δώρων στον απερχόμενο Δκτη.

ΠΗΓΗ: http://www.floriniotika.gr/2019/03/1_15.html#ixzz5iMa9zonO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΒΕΝΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΒΕΝΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ