2019-03-16 23:00:28
Φωτογραφία για Πώς δύο νέοι βγήκαν για ποτό στο Σάσσεξ και τελικά κατέληξαν στη … Βαρκελώνη;
Για ένα ποτό σε ένα μπαρ στο Σάσσεξ της Αγγλίας αποφάσισαν να βγουν δύο νεαροί φίλοι, αλλά κατέληξαν στη Βαρκελώνη.

Οι δύο 19χρονοι φίλοι, ο Τζακ και η Τάρα, ξεκίνησαν τη βραδινή τους έξοδο, πηγαίνοντας για ένα ποτό σε μπαρ στο Σάσσεξ. Ωστόσο, η βραδιά τους εξελίχθηκε πιο περιπετειώδης απ' ότι τη φαντάζονταν. Οι δύο τους, λοιπόν, συνέχισαν πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο Gatwick για να αγοράσουν φαγητό. Ο Τζακ πήρε μια απόφαση της στιγμής και έκλεισε δύο εισιτήρια για Βαρκελώνη.

Η Τάρα, φίλη του Τζακ ξύπνησε κατά της διάρκεια της προσγείωσης, χωρίς όμως να θυμάται ούτε πώς βρέθηκε στο αεροδρόμιο, ούτε πώς μπήκε στο αεροπλάνο.

«Αποφασίσαμε ότι θέλουμε λίγο φαγητό κι έτσι πήγαμε στο αεροδρόμιο επειδή είχε McDonald's. Ήταν 15 λεπτά από το κλαμπ και ήταν το πιο εύκολο μέρος για να αγοράσουμε κάτι να φάμε», είπε ο Τζακ και συνέχισε: «Όσο βλέπαμε, όμως, τα αεροπλάνα αποφασίσαμε να μπούμε στο Skyscanner. Τότε απλά έκλεισα τα πιο φθηνά εισιτήρια».

Από την άλλη, η Τάρα παραδέχτηκε ότι «το τελευταίο πράγμα που θυμόμουν ήταν να μη νιώθω καλά στις τουαλέτες του κλαμπ. Ο Τζακ θυμάται ότι έκλεισε τα εισιτήρια, αλλά δεν θυμάται τίποτε άλλο. Όταν ξύπνησα δεν είχα καμία ιδέα πού ήμουν. Όταν καταλάβαμε τι έγινε, απλά ξεσπάσαμε στα γέλια», συμπλήρωσε η φοιτήτρια.

«Ελπίζω πάντως να μη γίνει ξανά κάτι ανάλογο!», ευχήθηκε η 19χρονη κοπέλα.

Οι δύο καλοί φίλοι απόλαυσαν τέσσερις ξεχωριστές ημέρες στη Βαρκελώνη.

Πηγή: tanea.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ