2019-03-17 07:50:09
Φωτογραφία για Ακόμα μια σπουδαία διάκριση για Αστυνομικό – μέλος της Ένωσης Ν/Α
Ο Δημήτριος Ράλλης πήρε το χάλκινο μετάλλιο σε διεθνή διαγωνισμό

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο μέλος της, Αστυφύλακα Δημήτριο ΡΑΛΛΗ, ο οποίος ως αθλητής του δυναμικού τριάθλου (Powerlifting), σημείωσε ακόμα μια σπουδαία διάκριση για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και για τη Χώρα μας. Ό Δημήτρης, μετά την τεράστια επιτυχία που είχε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο πρωτάθλημα «mr Olympia Pro Powerlifting» που διεξήχθη στο Λας Βέγκας των Η.Π.Α. και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου (κάνοντας μάλιστα και παγκόσμιο ρεκόρ στις «Άρσεις» με 385 κιλά), έλαβε μέρος σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, το «Arnold's Sport Festival», που διεξήχθη από 28/2/2019 έως 3/3/2019 στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στις 2 Μαρτίου 2019 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του, έχοντας 937.5 κιλά στο σύνολο (μόλις για λίγο έχασε τα 400 κιλά «Άρσης» στην τρίτη του προσπάθεια που θα του χάριζαν το χρυσό). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας διήρκησε 11 ώρες και συμμετείχαν πολλοί επαγγελματίες αθλητές από όλο τον κόσμο.


Την επόμενη μέρα, στις 3 Μαρτίου 2019, συμμετείχε σε έναν εξίσου δύσκολο αγώνα στις «Άρσεις θανάτου» το «Deadlift Salute», 2 μόνο κατηγοριών: ελαφριά και Imageβαρέων - βαρών. Παρά το γεγονός ότι  αγωνίστηκε απέναντι σε αθλητές από πολύ μεγαλύτερες κατηγορίες και παρά την κούραση της προηγούμενης ημέρας, κατάφερε και κατέκτησε το χρυσό.

Ευχόμαστε στο Δημήτρη να έχει πάντα επιτυχίες που θα διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο τόσο την Ελληνική Αστυνομία όσο και την Πατρίδα μας.

                                                                    Για το Δ.Σ.

                                  -O-                                                                               -O-

                           Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

           

             ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                      ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ