2019-03-17 14:05:26
Φωτογραφία για Nικολέττα Βλαβιανού: Αυτός είναι ο ρόλος της στο ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
Στο σίριαλ του ALPHA, ''Έλα στη θέση μου'', καταφτάνει με έναν ανατρεπτικό ρόλο η Νικολέττα

Βλαβιανού.Η ηθοποιός μιλά για την ηρωίδα της αλλά και για τη διάρκεια της συμμετοχής της.

«Εγώ ως καλόγρια μπαίνω στη σειρά, αλλά δεν μ' αφήνουν ν'... αγιάσω». Η ηθοποιός θα υποδυθεί τη μη­τέρα του Ζούβα (Αναστάσης Κο­λοβός) , η οποία έχει παιδευτεί πολύ στη ζωή της και κάνει τα πάντα για να επιβιώσει. Η Ζαφειρία ή Ζέφη, όπως θέλει να την αποκαλούν, έρχε­ται ντυμένη μοναχή, αλλά επειδή η λαμογιά φαίνεται να είναι κληρονο­μική στο σόι τους, κρύβει πολλά μυ­στικά. Και μέσα σε όλα γεννιέται κι ένα αναπάντεχο ειδύλλιο με τον Θο­δωρή (Χάρης Γρηγορόπουλος), την ίδια ώρα που η Σίλβια (Άντρη Θεοδότου) την καλωσορίζει με ανοιχτές αγκάλες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι σχέσεις τους δεν περνούν δια πυ­ρός και σιδήρου. 

«Τη σειρά την έβλεπα τον πρώ­το χρόνο, αλλά μετά δεν προλάβαι­να, γιατί εργαζόμουν κι εγώ. Ξέ­ρω όμως ότι πάει πολύ καλά και παίζουν και αρκετοί φίλοι μου. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Χάρης Γρη­γορόπουλος, η Μαρία Φιλίππου, είναι μερικοί από αυτούς. Τώρα λοιπόν μπήκα με με­γάλη χαρά σε αυτή τη σειρά, που έχει, εκτός από καλό καστ, και πολύ καλή σκηνοθεσία» .


Τι λέει για την ηρωίδα της; 

«Είναι ένας ρόλος παράξενος, θα έλεγα, περίεργος και δεν έχω ξα­νακάνει τέτοιο ρόλο. Και τα παιδιά με τα οποία έχω σκηνές, ο Αναστά­σης Κολοβός, που υποδύεται τον γιο μου, αλλά και η Άντρη Θεοδότου, που υποδύεται τη νύφη μου, είναι καλά παιδιά και καλοί .Από ό,τι ξέρω, οι εμφανίσεις μου θα δι­αρκέσουν τουλάχιστον για ενάμιση μήνα».

Espressonews

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ