2019-03-17 19:39:15
Φωτογραφία για ΒΟΝΙΤΣΑ: Με επιτυχία το Σεμινάριο σκαλίσματος σε φρούτα και λαχανικά από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου στο Sozos Inn Hotel
        Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου φιλοξένησε την Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας στο Sozos Inn Hotel στη Βόνιτσα, χθες το πρωί Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 και πραγματοποίησαν με επιτυχία Σεμινάριο σκαλίσματος σε φρούτα και λαχανικά....... Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου για το σεμινάριο υπογραμμίζει: 

Όταν η τέχνη εκφράζει την γαστρονομία!

Η τέχνη του σκαλίσματος! Την τέχνη του να μεταμορφώνεις ένα λαχανικό ή ένα φρούτο σε ένα εντυπωσιακό έργο απαιτεί μεθοδικότητα και δεξιοτεχνικές κινήσεις. Ποιος θα μπορούσε λοιπόν να μας φέρει κοντά σ αυτήν την τέχνη; -Σήμερα είχαμε την τιμή και χαρά να φιλοξενήσουμε την Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, όπου με την βοήθεια και καθοδήγηση των Οθωνα Βαραγκούλη, Ματθαίο Κουρή, Σπύρος Βουλισμάς, μπορέσαμε μέ τρόπο απλό και κατανοητό να έρθουμε κοντά στην τέχνη του να μετατρέπουμε ένα φρούτο, ένα λαχανικό σε πραγματικό έργο τέχνης!

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα.!....
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ