2019-03-17 20:00:56
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟΚ έχει ξεχάσει την ήττα
Για να εντοπίσει κανείς ήττα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα πρέπει να γυρίσει 30 αγώνες πίσω. Να φτάσει 11 Μάρτη του 2018 (παραπάνω από έναν χρόνο πίσω), στο ντέρμπι Δικεφάλων. Αυτό που στιγματίστηκε από την ένοπλη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, που είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να κατακυρωθεί 3-0 υπέρ της ΑΕΚ.

Αν δε, θέλει να βρει ήττα εντός αγωνιστικού χώρου, τότε πάει 31 αγώνες πίσω, όταν στις 04/03 ο Δικέφαλος του Βορρά «λύγισε» στην Τρίπολη από τον Αστέρα (3-2). Έκτοτε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου τρέχει ένα… αδιανόητο αήττητο σερί εντός των συνόρων! Πιο αναλυτικά, η αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Superleague βρήκε τον ΠΑΟΚ αλώβητο (και) στο Αγρίνιο. Τα τέρματα των Αντελίνο Βιεϊρίνια και Λέο Μάτος, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος έκανε ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της κούπας, συμπλήρωσε 365+ τρεις ημέρες αήττητος και έφτασε τους 30 αγώνες χωρίς ήττα
. Τριάντα αγώνες, δηλαδή ένα ολόκληρο πρωτάθλημα! Οι Ασπρόμαυροι έχουν ακόμα τρεις εξόδους (Ξάνθη, Λάρισα και Γιάννενα) για να ολοκληρώσουν το φετινό τους «θαύμα», που τους έχει φέρει στην κορυφή, σε απόσταση ασφαλείας από τον Ολυμπιακό που ακολουθεί, έχοντας αφήσει βαθμούς μόνο στο Περιστέρι (με αντίπαλο τον Ατρόμητο), στο ΟΑΚΑ (με την ΑΕΚ) και στην Τούμπα με τον Άρη. Και τα «μαγικά», δεν σταματούν εδώ. Ο ΠΑΟΚ με την επικράτησή του στο Αγρίνιο έφτασε τις 22 νίκες, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ σε πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών. Στο παρελθόν οι Θεσσαλονικείς είχαν… συλλέξει άλλες τρεις φορές 21 «τρίποντα». Τις σεζόν 1975-76, 2013-14 και 2017-18 μα φέτος ξεπέρασαν τον εαυτό τους, φτάνοντας στα 22 νίκες, και τα 30 ματς πρωταθλήματος αήττητοι!
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ