2019-03-18 10:50:00
Φωτογραφία για Βιντεοσκοπώντας τα πάντα στις ελληνικές ΕΔ και πως χειρίζονται τη δημοσιότητα στο εξωτερικό! ΒΙΝΤΕΟ
Τις τελευταίες ημέρες το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν “γεμίσει” από βίντεο που προέρχονται από κινητά τηλέφωνα στρατιωτικού προσωπικού, με τα οποία έχουν καταγραφεί στιγμές καθημερινής εκπαίδευσης. Όλα αυτά μετά από τις δηλώσεις πολιτικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί δήθεν απαγόρευσης του εμβατηρίου “Μακεδονία Ξακουστή”.

Τα περισσότερα βίντεο δεν αποκαλύπτουν τίποτα που θα πρέπει να μας ανησυχεί. Ο ενθουσιασμός νεαρών παιδιών που υπηρετούν τη θητεία τους στις Ειδικές Δυνάμεις για παράδειγμα, είναι κατανοητός. Ωστόσο θα πρέπει μάλλον να μας προβληματίσει το γεγονός ότι έχει κυριαρχήσει η νοοτροπία πως στην εποχή των “έξυπνων τηλεφώνων”, ο καθένας μπορεία να βιντεοσκοπεί οτιδήποτε και να το ανεβάζει στο διαδίκτυο. Κάπως έτσι φθάσαμε στο απίθανο περιστατικό του αλεξιπτωτιστή που τράβηξε βίντεο τον εαυτό στον αέρα,με το κινητό του.

Η δημοσιοποίηση εκπαιδευτικής αλλά και πραγματικής επιχειρησιακής δραστηριότητας σ΄ όλους τους προηγμένους στρατούς γίνεται με τρόπο …επιστημονικό! Ενδεικτικό το βίντεο των Ισραηλινών ΕΔ, με αφορμή τις τελευταίες επιθέσεις στη Γάζα. Ας το δούμε για να καταλάβουμε πως αντιμετωπίζουν τις ΕΔ τους οι άλλες χώρες.

.

Israeli Air Force@IAFsite

Meet the people behind Thursday night's attack throughout the Gaza Strip

793

9:02 PM - Mar 16, 2019

295 people are talking about this
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εκτός ΣΚΑΪ η Μπακοδήμου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εκτός ΣΚΑΪ η Μπακοδήμου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ