2019-03-18 18:53:16
Φωτογραφία για Στην Υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης οι αξιωματικοί Κεντρικής Μακεδονίας
Παραθέτουμε ανακοίνωση των Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας: Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, κα Χατζηγεωργίου Ελευθερία, πραγματοποίησε το προεδρείο της

Ένωσης μας την Παρασκευή, στις 15-03-2019. Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε άκρως θετικό κλίμα, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα - ελλείψεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αστυνομικοί κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, ενώ παράλληλα έγινε λόγος για τη βελτίωση του αξιόμαχου των Υπηρεσιών σύμφωνα με το μοντέλο αστυνόμευσης, που εφαρμόζεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η κα Χατζηγεωργίου, δείχνοντας ενδιαφέρον για μια έγκυρη ενημέρωση των ζητημάτων, που μας απασχολούν, ανάφερε ότι εκτιμά και σέβεται το έργο των αστυνομικών οι οποίοι καθιστούν την αστυνομία ως έναν αξιόπιστο οργανισμό, που αγωνίζεται καθημερινά να είναι αποτελεσματικός και να εμπνέει εμπιστοσύνη στους πολίτες.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, αφέθηκε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας της Ένωσης μας με το Υ.Μ.Α.Θ., μέσω κοινών δράσεων, με στόχο την υποβοήθηση του έργου της τοπικής αστυνομίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η Ένωση μας συνεχίζει να πραγματοποιεί συναντήσεις με θεσμικούς φορείς με στόχο την ενημέρωση, αλλά και την ενδυνάμωση της αντίληψης ότι οι ένστολοι, μέσω του προορισμού τους, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο πάνω στον οποίο μια οργανωμένη κοινωνία εξασφαλίζει την ειρήνη και την ευημερία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

             Ο Πρόεδρος                                                                             Ο Γενικός Γραμματέας

  ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης                                                               ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ Πέτρος
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ