2019-03-19 11:45:48
Φωτογραφία για Πρόταση σε COSMOTE TV και NOVA να ξαναδώσουν στον αέρα το Mega
Πρόταση σε Nova και Cosmote TV έκανε η ειδική διαχείριση της Τηλέτυπος για την επαναφορά του σήματος στις δύο πλατφόρμες. Η πρόταση συνοδεύεται από προσλήψεις για τη λειτουργία του

καναλιού σε ιντερνετική μορφή, δεν σχετίζεται με την επαναφορά του Mega στις οθόνες σε πλήρη λειτουργία, αλλά λόγω πρόβλεψης του νόμου, βάσει της οποίας η επιχείρηση πρέπει να λειτουργεί. Για να εκπέμψει έστω και προσωρινά το Mega από τις πλατφόρμες θα πρέπει να λάβει έγκριση από το ΕΣΡ. 

Τέτοιες πρωτοβουλίες λαμβάνονται για να καλυφθούν όλοι έναντι του νόμου. Είναι γνωστό πως ο ν. 4339/2015 του αρμόδιου υπουργού, όπως τροποποιήθηκε, δίνει ακόμη και σήμερα τη δυνατότητα διεκδίκησης της έβδομης άδειας εθνικής εμβέλειας γενικής στόχευσης. Αν έπαιρνε άδεια το Mega αυτομάτως θα αποκτούσε μεγαλύτερη αξία.

Αυτό διεκδικούν και οι εργαζόμενοι, που προσέφυγαν στα δικαστήρια, εξηγώντας πως υπάρχει η νομική δυνατότητα. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, η ειδική διαχείριση, συνεπικουρούμενη από τη Grant Thornton, υποστήριξε πως το Mega έχει πολλά χρέη, επικαλούμενη οικονομικά στοιχεία της χρήσης του… 2014. Η αλήθεια είναι πως από τότε η Τηλέτυπος κάλυψε τις υποχρεώσεις προς τις τράπεζες και υπάρχει μόνο μία εκκρεμότητα 15 εκατ. ευρώ από το δάνειο που είχε λάβει.


Τα στοιχεία αυτά είναι σε γνώση και της Grant Thornton, που για λογαριασμό των τραπεζών είχε αναλάβει την υποχρέωση σύνταξης των δύο επενδυτικών σχεδίων. Και σίγουρα οι τράπεζες, που έχουν δεσμεύσει τους εταιρικούς τραπεζικούς λογαριασμούς της Τηλέτυπος, γνωρίζουν την πραγματικότητα. Οι εργαζόμενοι στο δικαστήριο πρότειναν τη διεκδίκηση της άδειας, αλλά η πλευρά της ειδικής διαχείρισης υποστήριξε πως δεν υπάρχουν τα διαθέσιμα χρήματα από τις… τράπεζες.

Typologies.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ