2019-03-19 12:20:57
Φωτογραφία για Οι “ιεροεξεταστές” των ΕΔ και οι προκλητικά επιλεκτικές “ετυμηγορίες” τους…
Πολιτευτές, πολιτικάντηδες, βουλευτές και μεγαλοστελέχη κομμάτων, απόστρατοι και δημοσιογράφοι έσπευσαν τις τελευταίες ημέρες να μας πείσουν ότι ο νεαρός Αλεξιπτωτιστής ενδέχεται να τιμωρηθεί λόγω του εμβατηρίου “Μακεδονία Ξακουστή”, το οποίοι τραγουδούσε ενώ ήταν στον αέρα! Το γεγονός ότι τραβούσε τον εαυτό του βίντεο όλο αυτό το “μέτωπο υποστήριξης” το προσπέρασε. Αυτό όμως είναι το λιγότερο… Υπάρχει κάτι πολύ χειρότερο.

Όλο αυτό το “μέτωπο υποστήριξης” έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό: στο παρελθόν ήταν αυτό που “έσκιζε τα ιμάτιά του” για την προστασία της πειθαρχίας στις Ένοπλες Δυνάμεις και θεωρούσε όποιον στρατιωτικό μιλούσε περίπου ως “αναρχικό διασαλευτή της πειθαρχίας”! Ακόμη και στρατιωτικοί που με ήθος, αξιοπρέπεια και κυρίως με τήρηση όλων όσων προβλέπουν διαταγές και νόμοι έθεταν απλά αλλά σοβαρά θέματα της καθημερινότητας στις ΕΔ, είχαν υποστεί απαράδεκτο “μπούλινγκ” από τους “ιεροεξεταστές” των ΕΔ.


Αυτοί οι ίδιοι τώρα κάνουν πως δεν βλέπουν και δεν ακούν ότι ένας νεαρός Αλεξιπτωτιστής αφιερώνει το βίντεο που τράβηξε σε “αυτούς που τα πούλησαν όλα”. Οι ίδιοι πριν από μήνες δεν άκουσαν και δεν διάβασαν τις δηλώσεις στρατιωτικού που συνόδευσε την άρνησή του να υπηρετήσει σε hot spot με δηλώσεις επίσης ακραία πολιτικές.

Τελικά οι “ιεροεξεταστές” των Ενόπλων Δυνάμεων τι ακριβώς θέλουν; Να έχουν δικαίωμα έκφρασης οι στρατιωτικοί ή να μπορούν ομιλούν μόνο όταν αυτά που έχουν να πουν φέρνουν …ψηφαλάκια στον δικό τους κορβανά;

Δεν περιμένουμε να καταλάβουν ότι αυτά που σήμερα παριστάνουν ότι δεν τους ενοχλούν πιθανόν να τα βρουν αύριο μπροστά τους. Καλό θα ΄ναι λοιπόν να σοβαρευτούν, τουλάχιστον στα θέματα των ΕΔ. Όχι μόνο στα λόγια ΠΗΓΗ: https://www.militaire.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ