2019-03-19 13:02:46
Φωτογραφία για Αλλαγή Διοίκησης 3ης Ταξιαρχίας ΡΙΜΙΝΙ
 Ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος Διοικητής της 3 Μ/Κ ΤΑΞ «ΡΙΜΙΝΙ», Ταξίαρχος Γρηγόριος Μπουντλιάκης.

Το πρωί της Δευτέρας 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε, με κάθε επισημότητα, στο στρατόπεδο «Λοχαγού (ΠΖ) Αβραμίδη Αναστάσιου», η τελετή παράδοσης και παραλαβής της  Ταξιαρχίας από τον Ταξίαρχο Ερμόλαο Παπαστεφανή στον Ταξίαρχο Γρηγόριο Μπουντλιάκη.

Παρόντες στην τελετή ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, κος Δαμασκηνός, ο Διοικητής της XVI Μ/Κ ΜΠ, οι τοπικές αρχές και πλήθος κόσμου.

Ο απερχόμενος Διοικητής, στην Ημερήσια Διαταγή του, ξεκινώντας είπε ότι διακατέχεται από πληθώρα συναισθημάτων και τόνισε ότι εργάστηκε με μεθοδικότητα, επιμονή και συνέπεια για την επαύξηση του υψηλότατου βαθμού επιχειρησιακής ετοιμότητας της Ταξιαρχίας. Ευχαρίστησε το Θεό, τους ήρωες της Ταξιαρχίας, τους προϊσταμένους του και όλο το προσωπικό τής  Ταξιαρχίας και την τοπική κοινωνία και ευχήθηκε δύναμη και καλή τύχη στο νέο Διοικητή.


Ο παραλαμβάνων Διοικητής δήλωσε ότι θα τηρήσει τους Νόμους και τους Στρατιωτικούς κανονισμούς και υποσχέθηκε ότι θα διοικήσει με γνώμονα τη δικαιοσύνη και το παράδειγμα, με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Τόνισε ότι, με τη βοήθεια του Θεού, αλλά και της τοπικής κοινωνίας, η Ταξιαρχία θα έχει ως διαρκή στόχο την επαύξηση της ικανότητάς της για μάχη, σε ένα περιβάλλον που θα προέχει η ασφάλεια και το χαμόγελο.

Τέλος, έκλεισε ευχαριστώντας τον προκάτοχό του για το άριστο επίπεδο της Ταξιαρχίας και τον ευχαρίστησε για το εξαίρετο έργο του.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ