2019-03-19 22:52:50
Φωτογραφία για Μάνα με το παιδί της έπεσαν από τον 5ο όροφο στον Ν. Κόσμο
Σύμφωνα με μαρτυρίες η 44χρονη μάνα πέταξε πρώτα το ηλικίας 4,5 ετών κοριτσάκι της και στη συνέχεια έπεσε και εκείνη στο κενό - To κοριτσάκι διακομίσθηκε διασωληνωμένο στο Παίδων όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε

Αδιανόητη τραγωδία έγινε περίπου στις 4.30 το απόγευμα, στην οδό Κατσαντώνη, στον Νέο Κόσμο: Μια 44χρονη μάνα, που είναι Ελληνίδα, με το παιδί της έπεσαν στο κενό από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν με αποτέλεσμα να σκοτωθούν. Η μητέρα σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ το κοριτσάκι διακομίσθηκε διασωληνωμένο στο Παίδων, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Παίδων, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο χωρίς σφυγμό, ενώ του έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα.

«Κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α «Π. & Α. Κυριακού» στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.


Έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40».

Έως αυτή την ώρα δεν είναι γνωστά τα αίτια της τραγωδίας.

Μάλιστα, ελάχιστα λεπτά μετά την τραγωδία, ο σύζυγος και πατέρας έφτασε κάτω από το σπίτι του και αντίκρισε το φρικτό θέαμα.

Ο μάρτυρας της τραγωδίας, που ζει στην ίδια πολυκατοικία με την γυναίκα που έριξε το παιδί της από το μπαλκόνι και πήδηξε και η ίδια, περιγράφει τη στιγμή που έφτασε στο σπίτι ο σύζυγος και πατέρας. «Ο άνθρωπος κατέρρευσε. Προσπάθησε να τις γυρίσει. Δεν τον αφήσαμε», λέει.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι το τεσσάρων ετών κοριτσάκι της και ακολούθως έπεσε και η ίδια. Μάλιστα, γείτονες που αντιλήφθηκαν τις προθέσεις της προσπάθησαν εναγωνίως να τη μεταπείσουν, χωρίς όμως να το καταφέρουν.

Η συγκλονιστική περιγραφή της γυναίκας που προσπάθησε να αποτρέψει το κακό

«Γύριζα με τα παιδιά μου στο σπίτι. Ακουσα φωνές μωρού και κλάματα. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα μια γυναίκα να κρατά ένα παιδάκι έξω από τα κάγκελα. Της φώναξα "τί κάνετε εκεί;" Δεν μου απάντησε. Της ξαναφώναξα. Το παιδάκι έκλαιγε και φώναζε "θέλω τον μπαμπά μου". Μου απάντησε ότι δεν βλέπω καλά, να βγάλω τα γιαλιά μου. Ρώτησα το γιο μου, που μου είπε ότι το μωρό ήταν έξω από τα κάγκελα», περιγράφει κλαίγοντας σχεδόν και υπό καθεστώς σοκ αυτόπτης μάρτυρας. « Γυρίζοντας να της ξαναμιλήσω είδα ότι πέταξε το παιδάκι. Γύρισα να καλύψω τη μικρή μου κόρη για να μην δει, και έτσι δεν είδα και εγώ το παιδάκι να πέφτει. Δεν ξέρω αν ο γιος μου το είδε, γιατί έβαλε τις φωνές. Εκρυψα τα παιδιά στη γωνία για να μη δουν. Αρχισα να της μιλάω, τι πρόβλημα έχεις, να σε βοηθήσω εγώ, πές μου. Αμέσως την είδα να βγάζει τα πόδια από τα κάγκελα και πήδηξε από την πλευρά της οδού Ποριώτη».

Ακούστε τη συγκλονιστική μαρτυρία:

Ρεπορτάζ: Χρήστος Χατζησπύρου
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ