2019-03-20 09:20:28
Φωτογραφία για «Με την Ευδοκία Ρουμελιώτη δεν μπορώ να κάνω γύρισμα»
Συνέντευξη στο περιοδικό “MYtv” και τη Μάρα Σαρρή παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πολύ καλή του φίλη, Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Πώς περνάτε στα γυρίσματα;

Είναι πάρα πολύ ωραία στα γυρίσματα. Η Βίκυ Μανώλη, η σκηνοθέτιδα στο πρώτο συνεργείο, και ο Λίνος Χριστοδούλου στο δεύτερο είναι δύο εξαιρετικοί επαγγελματίες και φοβεροί σκηνοθέτες. Με τον Λίνο, μάλιστα, είμαι πιο κοντά όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά γιατί ήμασταν και στην Κύπρο μαζί. Οπότε μας συνδέει μια ολόκληρη χρονιά γυρισμάτων και αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Είναι πολύ καλοί και φαίνεται και στην εικόνα, καθώς η σειρά έχει και πολύ ωραία πλάνα. Επίσης, θέλω να καταγγείλω ότι με την Ευδοκία Ρουμελιώτη δεν μπορώ να κάνω γύρισμα. Γνωριζόμαστε από πολύ μικρά.

Δηλαδή φανταστείτε ότι με την Ευδοκία ήμασταν το 2002 στις «Φιλοδοξίες», μια σειρά του MEGA, και το 2004 ήμασταν στο Εθνικό Θέατρο, στην παράσταση «Άμλετ» του αείμνηστου Μιχάλη Κακογιάννη, και από τότε δεν μπορούμε να κάνουμε μαζί δουλειά γιατί μας πιάνουν τα γέλια. Γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά και είμαστε και πολύ αγαπημένοι. Είναι δύσκολο να κοιταζόμαστε και να είμαστε σοβαροί. Οπότε στα γυρίσματα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Βέβαια, και με τη Μαρκέλλα Γιαννάτου, που δεν την ήξερα καθόλου, αρχίζει και συμβαίνει αυτό, και δεν ξέρω μήπως εγώ είμαι αστείος και γελάνε! Αρχίζω να το πιστεύω αυτό.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ