2019-03-20 10:42:08
Φωτογραφία για Ανατροπή στην υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη: Ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία
Εξελίξεις στην υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη, καθώς η εισαγγελία της Πρέβεζας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία. Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα είχε εξαφανιστεί στις 17 Ιουνίου του 2010 και το κρανίο της, ένα μακάβριο εύρημα, ανασύρθηκε από τάφρο το πρωί της της 14ης Οκτωβρίου του 2018.

Πρόκειται για μια νέα εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση, 9 χρόνια μετά την εξαφάνιση της 26χρόνης τότε κοπέλας. Τώρα η υπόθεση παραπέμπεται στον ανακριτή και αναμένεται να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Αν και υπήρχαν πολλές μαρτυρίες για βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου της Αγγελικής, ο ίδιος αρνείται ότι έχει κάποια σχέση με τον θάνατό της.

«Χάθηκε μυστηριωδώς και δεν ξέρω τι συνέβη. Είχα μια σχέση με εκείνη για ένα 6μηνο το 2009, αλλά μετά έκανα φυλακή για ναρκωτικά και την έχασα» είχε πει ο ίδιος τον περασμένο Οκτώβριο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Έκατσα 4 χρόνια στη φυλακή για διάθεση ναρκωτικών επειδή ομολόγησα. Το θέμα της εξαφάνισης δεν με ακουμπάει. Το μόνο δικαστήριο που είχα ήταν για τα ναρκωτικά και όχι για την εξαφάνιση της Αγγελικής».

«Για τελευταία φορά την είδα την προηγούμενη νύχτα και της έδωσα 150 ευρώ. Ήταν πολύ καλός χαρακτήρας αλλά άρρωστη. Ήταν τοξικομανής βαριάς μορφής», υποστήριξε.

Για εκείνους που κατέθεσαν εναντίον είπε: «τους έβαζαν να καταθέτουν εναντίον μου σε μια προσπάθεια να με μπλέξουν. Με έχει ενοχλήσει πολύ αυτή η υπόθεση. Την Αγγελικούλα την αγαπούσα σαν αδερφή μου».
πηγή
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ