2019-03-21 00:36:44
Φωτογραφία για Μιλάνο: Πυρπόλησε λεωφορείο με παιδιά διαμαρτυρόμενος για τους θανάτους προσφύγων στη Μεσόγειο
Τα παιδιά βγήκαν σώα από το φλεγόμενο λεωφορείο

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα λεωφορείο γεμάτο παιδιά, αφού ο οδηγός του το πυρπόλησε, στα περίχωρα του Μιλάνου, σήμερα, σε μια διαμαρτυρία, όπως όλα δείχνουν, για τους θανάτους προσφύγων και μεταναστών στη Μεσόγειο, έγινε γνωστό από τις ιταλικές αρχές.

Όλα τα παιδιά κατάφεραν να βγουν σώα, προτού επεκταθεί η φωτιά στο λεωφορείο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός είναι ένας Ιταλός με καταγωγή από τη Σενεγάλη.

Ο Παλμιέρι σημείωσε ότι ορισμένα παιδιά διακομίστηκαν σε νοσοκομεία για προληπτικούς λόγους, διότι είχαν μώλωπες ή βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ, κανείς, ωστόσο, δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών υπολογίζει ότι περίπου 2.297 πρόσφυγες και μετανάστες πνίγηκαν ή χάθηκαν στη Μεσόγειο τα 2018, προσπαθώντας να φθάσουν στην Ευρώπη. Ο Παλμιέρι σημείωσε ότι ορισμένα παιδιά διακομίστηκαν σε νοσοκομεία για προληπτικούς λόγους, διότι είχαν μώλωπες ή βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ, κανείς, ωστόσο, δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών υπολογίζει ότι περίπου 2.297 πρόσφυγες και μετανάστες πνίγηκαν ή χάθηκαν στη Μεσόγειο τα 2018, προσπαθώντας να φθάσουν στην Ευρώπη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι φόροι και το κράτος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι φόροι και το κράτος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ