2019-03-21 12:22:57
Φωτογραφία για Δεν είχα καταλάβει κάτι, λέει ο σύζυγος της 44χρονης που πέταξε το παιδί της από το μπαλκόνι
Οι Αρχές προσπαθούν απεγνωσμένα να καταλάβουν τι έχει συμβεί και σηκώνουν τα χεριά

ψηλά μετά και τις καταθέσεις των συγγενικών προσώπων

Αντί να ξετυλίγεται το κουβάρι σχετικά με την αιτία που έσπρωξε την 44χρονη γυναίκα στην παιδοκτονία και έπειτα στην αυτοκτονία στο Νέο Κόσμο, οι καταθέσεις των συγγενικών της προσώπων περιπλέκουν περισσότερο τα πράγματα.

Σύμφωνα με την κατάθεση του συζύγου της 44χρονης η γυναίκα του δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, ούτε έπαιρνε κάποια φαρμακευτική αγωγή

«Είχα μια πολύ καλή σχέση με την γυναίκα μου, μια ήρεμη ζωή και μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ποτέ δεν είχε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Ούτε φάρμακα έπαιρνε, ούτε είχε νοσηλευτεί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Δεν αντιμετωπίζαμε κανένα πρόβλημα. Ήμασταν αγαπημένοι. Λίγη ώρα πριν γυρίσω στο σπίτι μου, είχαμε ανταλλάξει κάποια γραπτά μηνύματα στο κινητό, όπως κάθε μέρα. Δεν είχα καταλάβει κάτι διαφορετικό στην συμπεριφορά της» είπε ο απαρηγόρητος άντρας που έχασε γυναίκα και παιδί σε μια στιγμή.


Ο αδερφός της 44χρονης επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του γαμπρού του, αναφέροντας ότι οι το ζευγάρι ήταν αγαπημένο και είχε δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

«Ποτέ δεν μου είχε αναφέρει ότι κάτι την απασχολεί. Ήταν αγαπημένοι. Από όσο γνωρίζω δεν είχαν τσακωμούς, ούτε κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Είχαν μία απλή ήρεμη ζωή με αγάπη. Είχαμε επικοινωνήσει μέσα στην ημέρα και δεν μου είπε κάτι που να με βάλει σε σκέψεις. Δεν μπορώ να φανταστώ τι την ώθησε σε αυτήν την πράξη» υπογράμμισε στην κατάθεση του ο αδερφός της 44χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 44χρονη και ο σύζυγός της, προσπαθούσαν για καιρό να αποκτήσουν παιδι. Όταν τα κατάφεραν και η 44χρονη που εργαζόταν σε κατάστημα λευκών ειδών, παραιτήθηκε για να αφιερωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 44χρονη λάτρευε το μωρό της και όταν διαπιστώθηκε το πρόβλημα με την καρδιά του, η ίδια ζήτησε να παραιτηθεί προκειμένου να είναι κοντά του.

Οι αρχές προσπαθούν απεγνωσμένα να καταλάβουν τι έχει συμβεί εστιάζουν τις έρευνες στην γυναίκα που είδε την 44χρονη να πετάει το παιδί της στο κενό και στη συνέχεια να κάνει «βουτιά θανάτου».

Γείτονες που πέρασαν από το σημείο της τραγωδίας άφησαν την Τρίτη λουλούδια και κεριά στην μνήμη της μητέρας και της κόρης της, ενώ συγκίνηση προκάλεσε η εικόνα των δύο λευκών κοριτσίστικων παπουτσιών που άφησε κάποιος.

Τα λευκά παπουτσάκια στο πεζοδρόμιο της οδού Ποριώτη στον Νέο Κόσμο συμβολίζουν με ανατριχιαστικό τρόπο ότι το παιδί για το οποίο προορίζονταν κατέληξε σ' αυτό ακριβώς το σημείο έχοντας κάνει πορεία θανάτου με απόφαση που πήρε η μάνα του.

Η μικρή Έφη, που άφησε την τελευταία της πνοή στις 5.40' το απόγευμα της Τετάρτης όταν απέβησαν άκαρπες οι προσπάθειες των γιατρών να τη γλιτώσουν, είχε κλάψει, είχε αναζητήσει τον μπαμπά της την ώρα που η μαμά της την κρατούσε έξω από το μπαλκόνι του σπιτιού τους, στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Ποριώτη στον Νέο Κόσμο.

Το κλάμα του παιδιού και οι φωνές του ότι ήθελε τον μπαμπά του «στοιχειώνουν» τη γειτονιά. Δεν υπάρχει άλλο θέμα συζήτησης. Και τα ερωτήματα είναι δύο: Γιατί έγινε ό,τι έγινε, κι αν μπορούσε να είχε αποτραπεί.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ